返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
" W; z0 G* d! |tvb now,tvbnow,bttvbgigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
公仔箱論壇1 S/ d' u% M! P, B+ Q  B

3 y6 g1 y  ]4 \9 g% r公仔箱論壇成半年無見,好開心見番你。公仔箱論壇( P& v# }$ K6 u9 e" I2 y/ r
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

5 X; }. ?1 {( y9 p! K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
. `. c& {0 V- p, `; R, E1 g公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

5.39.217.76% u8 H9 \! p2 `3 ?

9 g7 f/ U- ?/ {5 U& g0 n公仔箱論壇成半年無見,好開心見番你。公仔箱論壇! N: B  C7 T5 V# ?
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
; z5 }/ S1 L) ^6 i2682052
+ B& ^0 `: G7 u. I8 @tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
5.39.217.766 j! R0 q1 D' A
公仔箱論壇$ u0 [/ O/ C* B
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
- J5 b  e* h# M另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...公仔箱論壇( Q0 z4 g3 W/ I
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
9 B' n+ h6 t4 ?5.39.217.76公仔箱論壇4 h8 |( j, s, K8 ?1 C
女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 公仔箱論壇  H3 n* u9 [3 R( O$ ?
tvb now,tvbnow,bttvb" d# u; N& Q6 H1 q
5 d/ b3 c0 r! S. L$ W7 X另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...) d. v( K9 m6 z5 h2 w2 `
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 F, E" M( C: e, t# }5 h3 b

0 B$ E- r! ^  q0 E( YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
' [; v. N: b' |% y" j7 M5 w3 x公仔箱論壇; w" E5 \' }6 M2 f1 ?& A

5 U7 A' ~! E: s8 }你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!5.39.217.760 G* C4 p1 u. Q, z2 @+ T7 S
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!tvb now,tvbnow,bttvb. a4 b" q, k# f! b
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
, c" H; ~# P1 z* o9 w# B6 B) S3 Y
2682931公仔箱論壇2 R2 K; K! @) K' @8 x% f% m
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
2 x( H6 _" F3 r: B0 T2 G% |公仔箱論壇
7 G1 G' P9 L3 S, _公仔箱論壇2682948公仔箱論壇" [) C6 C. e0 Y0 P: S0 J" r2 @0 q
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!公仔箱論壇5 {3 c2 t  i1 w" E8 o, O9 L
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
3 u- C+ z# V* l2 A! k" lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
1 ]7 `0 _. x+ `6 C8 {
) N# z0 |6 l# T! M5 E+ ^話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
公仔箱論壇! o3 a9 B' t( Y5 Z- X
tvb now,tvbnow,bttvb& P/ d# t4 A: Q" w0 H
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
8 X9 p/ @# V6 H% _( g$ |公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
4 j2 z/ G+ G" p0 ~* @$ T
, K# F& t9 N% Y+ d7 d2 o& T細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!* d/ X" @& V* Z! L
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
  A' Y* G: G" l3 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
; S4 r2 O; ~, U- h( W公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb) e9 b, i" `) u. k* }0 R# p4 Y
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........