返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-5 12:24 PM 發表

你今日唔殺我咋............仲問我MSN.......我好驚呀...........你係咪愛上我呀
你别胡说八道啦!我有事想问你!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wongjj 於 2008-10-5 12:22 PM 發表
hihi~cat cat & dobi
Hello JJ
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-5 12:28 PM 發表

誰是大牛, 做乜手術, 好了沒有  
大牛是dobi只狗仔
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
有没有奖金楼啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 12:32 PM 發表
有没有奖金楼啊...
有啊!你没看到吗?金楼在6x33奖金是一百万!
我一定要中金樓
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 12:32 PM 發表
有没有奖金楼啊...
有冇錢派呀.......... DICK  DICK
原帖由 CC517 於 2008-10-5 12:28 PM 發表

誰是大牛, 做乜手術, 好了沒有  
大牛太肥......要抽脂
当我认为是灌水的,就没钱拿!在此重复 金楼在6x33楼!奖金是一百万!我会爬楼看!如有编辑过,视为灌水!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-5 12:45 PM 發表
当我认为是灌水的,就没钱拿!在此重复 金楼在6x33楼!奖金是一百万!我会爬楼看!如有编辑过,视为灌水!
点敢玩嘢吖.......你咁少氣 唔怕你追殺咩
原帖由 DOBI 於 2008-10-5 12:48 PM 發表

点敢玩嘢吖.......你咁少氣 唔怕你追殺咩
只是不给钱罢了!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-5 12:50 PM 發表
只是不给钱罢了!
不要
我要錢錢
剛才我的internet有問題.....現在可以繼續online了
原帖由 wongjj 於 2008-10-5 12:57 PM 發表
剛才我的internet有問題.....現在可以繼續online了
那你就继续把!我去睡觉啦!。。。。。。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-5 12:57 PM 發表
個網真係超級慢爆爆呀.........金樓係6633