返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-5 11:43 AM 發表
DICK DICK 我又嚟咗呀.............
知道啦!看见你啦!对了,你是哪里人啊?我忘了!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-5 11:46 AM 發表
知道啦!看见你啦!对了,你是哪里人啊?我忘了!
邊到.......咪同WONGJJ一样囉.......
原帖由 DOBI 於 2008-10-5 12:06 PM 發表

邊到.......咪同WONGJJ一样囉.......
不好意识,人老记性差!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-5 12:08 PM 發表
不好意识,人老记性差!
你要知我係邊做セ呀 追殺我呀
原帖由 rockyguo 於 2008-10-5 11:09 AM 發表

杀人游戏哦...我地度好多人玩...
善哉 善哉, 殺人都變遊戲, 罪過 罪過
外星貓E生
原帖由 DOBI 於 2008-10-5 12:09 PM 發表

小丁, 好久不見.
外星貓E生
hihi~~boss~~i'm playing pet now~~
原帖由 DOBI 於 2008-10-5 12:09 PM 發表

今天不要了!你有msn吗?pm我,好吗?
原帖由 wongjj 於 2008-10-5 12:14 PM 發表
hihi~~boss~~i'm playing pet now~~
jj你去玩吧!我吃饱了,有点累!
原帖由 dicksonkhan 於 5/10/2008 12:16 發表
jj你去玩吧!我吃饱了,有点累!
i also a bit tired 'coz go shopping whole day lei~~
原帖由 CC517 於 2008-10-5 12:13 PM 發表

小丁, 好久不見.
其實我每日都有嚟不過一陣咋......一來個綱超級慢到爆炸....二來大牛YESTERDAY做咗手術要照顧佢呀......
hihi~cat cat & dobi
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-5 12:14 PM 發表
今天不要了!你有msn吗?pm我,好吗?
你今日唔殺我咋............仲問我MSN.......我好驚呀...........你係咪愛上我呀
原帖由 wongjj 於 2008-10-5 12:18 PM 發表

i also a bit tired 'coz go shopping whole day lei~~
那有买到东西吗?
原帖由 DOBI 於 2008-10-5 12:18 PM 發表

其實我每日都有嚟不過一陣咋......一來個綱超級慢到爆炸....二來大牛YESTERDAY做咗手術要照顧佢呀......
誰是大牛, 做乜手術, 好了沒有
外星貓E生