返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。, s6 S# f, d% _1 Y& k! u
! K5 ]/ M8 r7 A% e1 N  a" ~
# f$ c! u# _2 ]% Qleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
4 C. z. o/ [3 u. L2 J
tvb now,tvbnow,bttvb1 n# }& l+ y  [
唔似地球人...
9 L9 a4 Y: S9 }tvb now,tvbnow,bttvb
& {$ k5 h1 s" V+ p唔似地球人...+ @, q, Z5 g# x4 P& l
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
" X/ a1 S2 _( q
即係呢隻囉。
2 g9 }0 t; Q, J7 c5 O2 E  s( B5.39.217.76( C9 j0 H6 P6 \# {

8 s+ o' M  `. H, K& ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
$ o9 m7 ?; z2 h2 Mtvb now,tvbnow,bttvb我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
( u) A; P2 o- R4 F, v5 v5.39.217.76即係呢隻囉。
# y7 m( n: H4 |( l: RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ I6 C  ~8 ?( f! P$ h$ X' l* O
! Q3 i3 H% |6 b+ s0 p公仔箱論壇唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
+ a2 B/ H5 ?% h8 I9 P* f4 Z我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
/ I* l) [! y6 g. O6 k  B% u公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  _- B# o9 e4 F2 |) f4 k: T
( w' s# J* L" F- J# }
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
+ V$ P* d1 w8 J
6 x2 r' @5 F# d) C公仔箱論壇
! f+ I4 s; d! o% T' NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" {3 x% R  P( A+ ~9 J2 S6 K
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地: D& L1 K8 x1 m, \+ a2 U
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 [% B0 P/ E3 R. w

, y- h/ m+ ^% Q- D6 V$ d; T3 ?! B( G$ @係呢。
2 F7 s& X4 p  a% u. A) V  R8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s+ s( ~# y. f+ h% S8 ]7 {7 ?

1 v. @* X$ Z, U細佬同大家按圖索驥吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 |8 L8 u" _" C: S% v! d

* Z$ g, Q  k4 p7 [" q( h4 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

' E. h0 U# O# ~1 q" [1 _- xtvb now,tvbnow,bttvb似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

1 u6 N, e* h4 }9 r- ~" v, atvb now,tvbnow,bttvb蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。( h& u5 q/ m4 O0 E) Y* y3 E
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
1 O$ ~& G' Q1 ~( ytvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇" F' {- A& R# ~4 l1 ^0 y
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
6 E1 @% h. x) q; X+ S& o( B大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
, L0 [  C) q) @/ K* v  R  |( |似新疆少數民族女仔
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* D7 ~3 p' u4 k, \4 {2 N% Q

9 E; i( N5 A( n7 @8 [4 m係呢。
) i6 P8 F7 S; D7 m啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
( O/ R$ T+ @4 ~& T' \5.39.217.76
* ~; N5 v4 c6 }- T細佬同大家按圖索驥吖。tvb now,tvbnow,bttvb% n: a1 t& _$ d( N0 Q& a* S0 V4 X
2980976公仔箱論壇' `/ `% l, k! a; }# y
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 {, C9 [7 G/ g* ?% N. r; K# [' x3 D; K1 u

4 a5 D! R$ }" c0 v7 E% i- `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
公仔箱論壇1 l( V6 Z8 y! [, e% X& J. T
似新疆少數民族女仔
( @, m5 T9 k) r& K9 e3 \) T5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
+ t% u3 T5 V! o

l; o! n* Y* T9 o6 V' v" Xmb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
公仔箱論壇6 H8 [4 e% b" o5 M# H4 \0 P
tvb now,tvbnow,bttvb: \2 a7 D, C/ h# A5 v5 w
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...tvb now,tvbnow,bttvb6 z) {- H5 p8 M- k* E+ P
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
公仔箱論壇& a: A% S, O+ T3 f$ a
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
; [* W' D4 g1 P0 r: L9 U# A$ r5 i5.39.217.76係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
: s' e% x( N' b. [, Q6 D2 omnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
公仔箱論壇# N6 B$ {) v% X3 E7 u2 c0 q

+ g( \8 p9 Z/ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
4 m6 e: i* z! [- |

5 U; l8 L# D1 I3 ytvb now,tvbnow,bttvb因為佢地兩個對眼神似人
' X% Z) c7 `4 `8 N$ ], Y& I大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ A. U! C$ u# ?  R# T8 Y5 O
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。  V# s: X3 v: [+ k( g( M" V
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
" Y4 n) L( v, }; k+ G" m5.39.217.76
$ |; e2 J0 v1 [3 D公仔箱論壇
  C- X. g: r' P
5.39.217.76- U! e  t' e4 F3 ~1 [( T
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
* T9 _# b) U( Z: ?大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
# J/ P' P( ~2 ^
有啲真係「騎厘」到呢.....4 |  C7 Q0 Y+ Y9 ?

) k  G/ G8 q( D9 P# W$ ]- @; H/ b5 l5.39.217.76今年個三位都唔知點形容。
9 {' b1 ?- l: p7 f) q. D8 B寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「5.39.217.76  i9 \3 y/ s+ M# D0 K0 {
9 H9 X/ l7 |. `6 Y& _眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
+ Y) D' `) L- e+ z4 M5.39.217.76hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* P) b) O( g, Q! d1 j5 Y6 [
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 j% x2 h0 a% C, V) Q# N8 c, ^. F1 i
係呀,由第11集開始追都冇損失。