返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
tvb now,tvbnow,bttvb$ `  ]4 z1 f* i; W
. [* D" I" J$ z3 M; v9 I6 B丁一元机會大啩啲。
  l. C$ d9 E8 J! y* Ztvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
5.39.217.765 v. s; q0 R+ j8 R9 |1 a

. j0 V, x6 [5 A+ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
. m# p2 d. F1 y. }2 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' o6 j* t3 V- R0 a: i; c7 k
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生tvb now,tvbnow,bttvb8 E6 |9 f3 O5 ?1 l) J
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
0 H3 F" H) {- M1 o9 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳生個主角好似重要啲啲....7 B3 j7 D! ?+ ~; R2 d0 _" A

8 ^; h' K% k8 @* J! X  D8 Dtvb now,tvbnow,bttvb我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
! |" ?) k1 _) }2 y4 C. x- u7 l5 ]" m4 x5.39.217.76Er......Er.....2 c/ `2 ]1 a4 W* `/ m; B
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?/ J5 U4 M/ e! W+ E8 z. j4 c
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

5.39.217.76& n7 h! ~% l5 u$ N/ Q% u
陳生個主角好似重要啲啲....
) Q  i3 V$ p- P5 E- [9 R. G0 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# c) ?7 |. T# j. L" y$ R! P* b公仔箱論壇我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
# k) w) N3 }$ h' H6 r9 V  ?# L7 l5.39.217.76Er......Er.....4 l' F( @/ Y1 _3 q" t
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
% _* s% o% u# V# K2935583 ...1 z4 [* C+ w9 L/ M4 ?
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
- X: p' K7 F# ^# y7 U: K, H- dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; [* O6 m" P2 B# U各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
7 Q$ V& b; F5 j講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
9 ?$ @7 w! h! I0 f# ~9 w一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 L' W' d& R) V7 z' z2 u
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....5.39.217.76+ [) r% m0 P- O' {2 J1 m
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
; a; R$ u3 `1 h9 G* ]  z
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
1 _( H, H. Q5 e1 x6 e# r  ~9 D公仔箱論壇黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
1 M. q+ e0 x" T8 H" u8 w5.39.217.76
+ w! D: W6 V) V/ _tvb now,tvbnow,bttvb不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
! m6 ~. b! h% V4 q& |, s8 c吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' V) d% E  Z  J
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
% S/ F0 q7 J; l6 m999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
9 ~% n: Q3 e: @* Y) D6 ^

& ]8 i( S) T$ H( O8 s4 x+ `* [各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
" F0 k" _# X' q( |- h講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...
5 E4 l! W0 ~- Q; r& j5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
( z$ S" B0 |# n* B7 \# ^
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
/ T5 X9 {: Q8 r唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
公仔箱論壇8 {# ]6 ]$ F4 i/ K% |
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
' j2 j1 q% p! j: |2 A) Z' H5.39.217.76唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。tvb now,tvbnow,bttvb  N# V* X! Y, _5 R( k* C# F# o
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
5.39.217.76$ V0 ~3 d; {8 e, s7 M

1 f6 @$ N5 P- e6 c3 j5 L7 ]5.39.217.76咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
2 _( f& y! J/ O/ K$ `
5.39.217.76' g* \5 b( l! e
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲公仔箱論壇7 `: f1 w' H, m' S! \) ?5 \2 h" e
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- ]' V: M2 N( o& d! D8 w" x
細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。
5 K3 J  F) Z3 Ftvb now,tvbnow,bttvb我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
8 h# @# k, O7 H! \+ Q% ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
! b% L) h+ U! `3 c) m/ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.