返回列表 回復 發帖
看到了~~哈哈~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
而是...回忆里的他~~~
而家生日都要自貼

不過又幾清秀 靚女.....睇來你PM都好快日日爆!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

而家生日都要自貼

不過又幾清秀 靚女.....睇來你PM都好快日日爆!!!
Q版皮利斯 發表於 2009-8-19 11:57 AM
世界變左
let me cc
外星貓E生
世界變左
blacker14tt 發表於 2009-8-19 11:58
佢地都係想一目睹你既芳容!!! ( 主人生日都要送禮比客人 )
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

有照片看。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
海妹妹, 真不錯啊
外星貓E生
佢地都係想一目睹你既芳容!!! ( 主人生日都要送禮比客人 )
Q版皮利斯 發表於 2009-8-19 12:01 PM
但係我冇收到任何禮
海妹妹好靓女阿。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
但係我冇收到任何禮
blacker14tt 發表於 2009-8-19 12:03
無人送 咁我補送小禮物啦!^^

blacker14tt         6 秒前         TVB 8888888 元                 積分轉出

無人送 咁我補送小禮物啦!^^

blacker14tt         6 秒前         TVB 8888888 元                 積分轉出
Q版皮利斯 發表於 2009-8-19 12:06 PM

我講笑遮
咁多謝啊?
我有整野了 要閃

但我見靚女就會日日爆你PM 應該係日日排隊爆你PM信箱.....

CU^^

海妹妹, 真不錯啊
CC517 發表於 2009-8-19 12:03 PM
海妹妹好靓女阿。。。。
ngls 發表於 2009-8-19 12:03 PM
多謝捧場
我有整野了 要閃

但我見靚女就會日日爆你PM 應該係日日排隊爆你PM信箱.....

CU^^
Q版皮利斯 發表於 2009-8-19 12:10 PM
你過獎啦
c u
來見一下朋友!!!^^
Q版皮利斯 發表於 2009-8-19 11:50 AM
连Q版大人都黎捧场喔