返回列表 回復 發帖
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-21 02:39 PM 發表

讀computer science major? 
我數學唔夠分, 入唔到去, 好傷心! 而家讀電腦 興趣班囉!
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-21 02:36 PM 發表

姐係上網會慢係有部份同bad sector有關? 
再嚴重的 電腦 會死鬼埋呀! 哈!
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 02:48 PM 發表

我淨係識呢D皮毛野咋! 因為係我的 "日常家務". 其他野我唔掂嫁!
慢慢,出师有门咯!
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 02:52 PM 發表

我數學唔夠分, 入唔到去, 好傷心! 而家讀電腦 興趣班囉!
要努力的啦!
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 02:54 PM 發表

点样死发我试下哦!
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 02:52 PM 發表

你好厉害。。我是电脑白痴啊。。。会用不会保养。。。。

5洗5開心波, 你睇o下, 我d 電腦咪仲渣, 你而家叻過好多人架啦! 
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 02:54 PM 發表

5會掛?

不過甘咪仲好, 又俾原因你買部新啦!  
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-21 03:04 PM 發表

5會掛?

不過甘咪仲好, 又俾原因你買部新啦!  
这样也可以啊。。。。。
hihi~~ boss & 各位好
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 03:13 PM 發表

这样也可以啊。。。。。
我e d 窮家孩子係甘架啦.... 
原帖由 wongjj 於 2008-9-21 03:19 PM 發表
你好, 5記得之前有冇傾過, 但我叫mei6仔, 你呢? 
原帖由 wongjj 於 2008-9-21 03:19 PM 發表
你好啊。。。jj。。。你个老板去了睡觉啊。。。。
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-21 03:23 PM 發表

我e d 窮家孩子係甘架啦.... 
但是有钱去到那么远读书应该都不会很穷吧。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 03:26 PM 發表

你好啊。。。jj。。。你个老板去了睡觉啊。。。。
蓝云 , 做乜 dick dick 嬲咩? 我 smell 唔到啊!