返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 12:40 PM 發表

manyiu好像是读关于电脑的。。。是不是
我讀興趣班咋! 仲係好底分果隻! 哈!
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 12:49 PM 發表

唔係呀! 我只係常常做呢D "電腦家務" 咋! 經常要做嫁! 仲有 Check bad sectors, deframent, disk clean up...etc. Cammy 應該都知, 我不過提下咁 j ! 唔好誤會我識好多電腦呀! 哈! ...
好像是太长做也是对电脑不好的哦!不是吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 12:52 PM 發表

嘩! 你好勁呀! 我喝了咖啡會眼光光, 訓唔到覺嫁!
我只有喝唐茶,才会睡不着的!
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 12:49 PM 發表

你好啊。。。milo。。。
云云,我要喝neslo!
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 12:55 PM 發表

我讀興趣班咋! 仲係好底分果隻! 哈!
会一点点。。好过什么都不会咯。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 12:59 PM 發表
云云,我要喝neslo!
哈哈。。你去冲来喝咯。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 01:02 PM 發表

会一点点。。好过什么都不会咯。。。
就是啦!好过我什么都不会!
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 01:02 PM 發表

哈哈。。你去冲来喝咯。。。
正在喝着了!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 12:57 PM 發表
好像是太长做也是对电脑不好的哦!不是吗?
我個電腦老師教我地, 如果經常做會保護電腦, 但是 deframent 就唔洗做咁密, 除非由朝到晚 BT, 就必須 at least 一個月做一次! 否個 Hard Drive 會短命d喎!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 12:58 PM 發表
我只有喝唐茶,才会睡不着的!
我同你相反呀! 哈!
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 01:05 PM 發表

我個電腦老師教我地, 如果經常做會保護電腦, 但是 deframent 就唔洗做咁密, 除非由朝到晚 BT, 就必須 at least 一個月做一次! 否個 Hard Drive 會短命d喎! ...
怎么我的harddisc 都还没出问题的呢?
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 01:06 PM 發表

我同你相反呀! 哈!
可能是和个人习惯有关吧!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 01:03 PM 發表
正在喝着了!
你看你弄到我也想喝了。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 01:07 PM 發表

你看你弄到我也想喝了。。。。
你也去冲杯来喝吧!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 12:45 PM 發表
你好啊!吃饱了吗?
hi 小白哥,

食飽好耐, 不過都5介意再飲杯茶, 食個包既! 

有興趣嗎?