返回列表 回復 發帖
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
2 F. B. t( E$ R# K4 H0 \+ rleekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
5.39.217.76- i! ^) U5 B1 l7 V7 E4 u! I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 u8 T1 L4 \1 l7 ]
佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!5.39.217.760 T" ^2 Z' J7 h" U# u2 d
leekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
公仔箱論壇+ D& y/ N+ \6 `0 w( X! O+ L- }% {
5.39.217.76" {# D6 N6 S$ L- [: z) T/ R
唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
一啲都唔低,我又有幾高?唉.......唔好笑我扮唏噓。
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
电视狂,我諗套劇會交代嘅,我都等緊..........
不外孚無言受屈之類.如果唔係,有怪莫怪.
恬靜的田園生活真令人嚮往
我沒看過 因為看人物 沒有我認識的人 充其量是司棋姐(他的真情太經典了),但看大家寫的好像很好看,我這幾天來看看tvb now,tvbnow,bttvb8 ]% }: b. z6 ^- u$ l
但是樓主的標題  我可以深深感受
# R, y+ V2 r9 l; X生娘真的不及養娘大 縱然稱謂上不是 爸媽 但是精神上實質上卻是比這更親近

評分次數

• leekwoklam

究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 |# |9 }9 C5 v* x
电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
5 Q& D2 m* V: t" P% e$ V公仔箱論壇5.39.217.76. k( o% l/ W0 n9 ~$ ^6 |
唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.
"无讲"=沒有說出來.公仔箱論壇: T- ~( `: ?$ s) B2 }6 y) x
butyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
  e1 r$ ~3 a% Rtvb now,tvbnow,bttvb# Y% q+ m2 n9 h. ?  y* a' L
感激
看親身母自己說年輕時不懂事
5 ?  u( H" R7 t* _8 |1 s有了小孩後! B& k, J# M6 c
一直想找個好男人給小孩一個家
/ s# R# ]9 L( `$ Y5.39.217.76後來年紀漸長5 e% W! D, |& S9 D6 O; O, e
想找回小孩時一切太遲5.39.217.769 U# E6 b6 ?# d1 @- [/ @4 y& I. R
然後之後一直做善事希望彌補
, \; v! ]1 O  X. m# }# NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。親生阿媽已經改過向善
# S: C# S. n( k$ ~+ |只是小孩仍誤會
) Z3 _) q* J0 f% E0 l% c看tvb近來編劇
8 G. v7 J% Z% U# g/ w1 ~應該是大團圓結局
看親身母自己說年輕時不懂事
5 G+ Q" s( z0 q: E2 c( ^: x( F有了小孩後
8 C6 R4 h5 j" {一直想找個好男人給小孩一個家
1 E  {: h) x: @; O( i後來年紀漸長公仔箱論壇3 A# G+ w  i; d# p( b- m, t$ g
想找回小孩時一切太遲
  G0 p0 K0 J: U. K5.39.217.76然後之後一直做善事希望彌補
  r. D" m9 D+ o& V親生阿媽已經改過向善
+ |" |/ A- z* u2 I, `  htvb now,tvbnow,bttvb只是小孩仍誤會
1 v- x  u# w+ Q8 H3 P看tvb近來編劇
+ [: V4 Z, w! d6 i+ d, M公仔箱論壇應該是大團圓結局 ...
# ]$ g; B* [; ^mdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
+ E5 X5 V8 n& \
. I* M+ x; c7 O: A咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!