返回列表 回復 發帖
# O  o% F! B  C# ~tvb now,tvbnow,bttvb3 \1 x# J6 t6 _+ Q" r
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 t% P9 R5 z% U& i& w. S) J
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
) P" P8 r1 L2 P- s3 q: ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:55 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m+ Y9 p5 a7 K
% E7 C5 t$ ^' J/ A' d/ F7 s. Y8 A5 J- }
周星馳? 佢肯聽人講嘢先算啦..0 n- s- V2 |. p
王祖藍同周星馳合作? 等同冥王星同水星相撞,
* X$ s( ~* M- b; u; W唔係話無可能,不過唔知要等幾多光年先會出現囉。! {1 `- j& L7 v! W6 Y+ D& E! u" Q

: c( Q% }# E7 |4 R  l9 x4 r! T公仔箱論壇周星馳上得太高,太高....高到果度幾乎得佢一個人,公仔箱論壇/ V1 z: t* w% i
容納到亦只係佢自己一個,果個位置企唔到兩個人..
  W. T% o. Z5 A王祖藍,今次用料層出不窮,我真係驚佢下劑仲可以搞咩出嚟,; x: J1 c% l. ]) e8 \! h6 x! t+ `
今次仲有的....下個帖再貼,整理吓啲圖片先...tvb now,tvbnow,bttvb( p( N6 Y+ Y1 P5 z/ L, p

) g5 o, t$ H) b( b2 `( A5 p6 xtvb now,tvbnow,bttvb由第二個網,人地個帖cap出嚟...
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
咁都諗得出,.........無言.........$ }4 `4 o1 V' ~+ O

5 z; I- z( V/ I5.39.217.76$ R8 Z8 q4 [: S6 O4 l* I+ n

5 w- u3 `0 @( ~6 G& z4 r/ z( mtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 O* `( H1 }4 a8 l1 j( R- J2 e

0 i, H. P" s- w; Z
; c# `2 }/ f" A
4 f* t8 F/ w* z. H2 o9 _4 z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
( \! M7 N0 S0 J9 T. ~自己玩拔罐好危險架喎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T* U* g6 h( @4 l
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
! R$ J, a0 E# F  _1 N公仔箱論壇
9 u$ p: Y8 O4 x6 |  S# A( W4 L自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎... $ a2 Q2 s" f9 Z! p" n5 p
6 \8 B! l8 C  u9 {; ~& Q
tvb now,tvbnow,bttvb& h0 p; n  O6 Z% U
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
3 k% W7 l6 t+ |9 F9 ktvb now,tvbnow,bttvb有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
' P; i* ^7 C1 a" j# z. vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
* d/ Q- E+ D! `- T! q/ q) R7 P5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
( z5 U/ q/ C. F; d0 I6 i9 `& ~9 z8 p公仔箱論壇  H/ a8 |2 ]% Z8 Z2 Z' Z
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
; ~" c% q/ L* [7 {& {) Ytvb now,tvbnow,bttvb
1 ?0 t  q. ~$ f; ]5 J
8 ]" H; |6 Z4 T! n4 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ [3 T2 f0 F) P' |0 C
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??/ Y5 R; L  [% A. e. ^+ H
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
4 B2 h5 a' h3 I. r; S* V: g係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
0 n& F  f! n. e, S* g佢就寫紙俾你 tvb now,tvbnow,bttvb# I' M" K; U. |( `- ~
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
) g7 P7 v# |# B0 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。4 g& U: y9 n/ M% r5 T" I
佢就寫紙俾你 # H+ B3 y$ n5 d3 S0 D
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
( q0 Z2 e! |1 ]7 N' Ztvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
7 F% T% U7 V/ t% F
% ?' C8 W' X% K' s8 v5.39.217.76touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
% X( U! T( e, z- i+ I) c公仔箱論壇
) h& M: K$ w9 _% I公仔箱論壇
咁都諗得出,.........無言.........5.39.217.76) n2 ]$ o; Y* X# Y3 I3 y2 P

9 Z* N0 j. O0 [. A3 E' ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2981451公仔箱論壇2 E* F' J7 K1 u: @1 {0 q3 L0 V
; }* c6 M0 h; z. \5 H! x* Ptvb now,tvbnow,bttvb2981453
) Q: L1 g8 v% B# b6 N+ S  W2981454
3 s' x  r0 ~+ ~2 N! W# _( g$ V5.39.217.762981455公仔箱論壇, b9 o* [5 i( r( G* X( o# L. Y. p$ j
% c/ v) [9 q* h" b. S- @2 W' o# Z) T5.39.217.762981457
1 R: q9 `' @& d" r/ v. a公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-11-16 02:08 AM
; N) {4 m  g6 }赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
6 a. b% f; x; T公仔箱論壇
5 \1 I% ]# g$ z自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
1 X! j; n! F  u& b7 ^
* z+ I2 S; t% ~- E" @- _, e" @4 t5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb# n' g9 h$ h) o" _* O
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀! ...7 v. x+ B$ o6 h5 i! D
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:51 AM
6 j- u9 L" @6 H4 _8 F
拔心口?公仔箱論壇! J, Q& p$ r0 A8 E
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛

6 b% u* X' j7 S公仔箱論壇& u0 t; \; |2 G! C7 Q
公仔箱論壇0 V$ n) C' n6 }9 @

. ]2 [' `; j. i5 u' `/ k公仔箱論壇尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
5 J. ^1 b+ u1 [" R公仔箱論壇有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。公仔箱論壇( i, v6 ~4 I5 ^6 ^
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
1 k+ y6 B; U, ]( E公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 J" V. c, m# s" G. Y4 d! h
多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
  j- J2 e& B& _% A4 D4 b$ U公仔箱論壇
( l+ y: F% w+ Z! D2 d( UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
% i. B7 y7 y3 \- L6 O. f1 c' c5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
: W! j$ {! s% H6 y3 g
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
" X. V+ U8 C! s& }. I金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

• timmaxsing

e- Y; A0 Z& W" g
多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。公仔箱論壇) d9 \# e2 e3 x  L9 K( S* ^
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
7 S; J2 e1 Y- ^: h2 X: A0 S千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚
# b4 ]+ s4 w! F0 q' oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
6 I6 v; X2 ?6 B) G+ R$ _! ~; Q& Ileekwoklam 發表於 2014-11-18 12:10 PM
Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?
7 e4 k$ v1 f6 s% S5 L* n" Z5.39.217.76Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,
) Q7 K+ I5 A9 }) T  A$ C真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?
/ W- X$ t% C# O& [公仔箱論壇Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,1 Y* W$ u. j& m+ d* t
我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?:tu05 ...公仔箱論壇( K% o! ]4 }* G1 w
timmaxsing 發表於 2014-11-18 07:05 PM
公仔箱論壇# ~) |- L( Z8 B5 o5 b+ l) p: }

7 {, V) ]% ~' {7 Q! t哈哈~ J神,你唔係相信有[為藝術而犧牲]呢六個字吖嘛...5.39.217.76; K2 h# T! v# H, M
睇佢地用啲格仔咁大就知,兩個裸模直頭係著緊波褲...
/ S" J6 J4 w. c, y. o1 r+ ]- D" Itvb now,tvbnow,bttvb呢次的喜劇效果好犀利,頭幾集播緊時我都知王祖藍仲有嘢玩,
( i# v; f% ^2 k2 R$ gtvb now,tvbnow,bttvb但玩咗咁多集仲層出不窮,我擔心佢再下套唔知可以寫咩出嚟?公仔箱論壇- O+ a6 ~0 x8 v

! C# G$ q# n( R6 v1 f5 v' d公仔箱論壇裸模....虧佢諗得出...

% b+ ]( v8 `8 G: qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb# }0 n% V8 @* J# N1 I

! @) E6 l- y( ^+ N! L; lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外,唔知邊年Tbb入咗果套咩 ~影片後期加工器材,以後咩幕後特技人員可以炒咗8成...1 f1 w: g# s+ I) k9 f
要拍咩特技鏡頭好多唔使人地親身上去做,正如釘姐跌落街果場根本就無跌過出去...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* }2 k) E, Y; |9 M( T" k) ]
大廈爆炸場面亦係,呢種影片加格仔好少事,甚至將有著衫變無著衫都得...
4 \2 {9 }- p, i8 c, F網上聽聞有呢種軟件,不過要改就好鬼辛苦....一秒32格逐張改....15秒要改480張起....
0 g' t/ Z4 g, \1 A# D公仔箱論壇9 }" Z4 T8 u- U- o- M
其實可以講,掩眼法而己
% k9 \5 ?1 t+ ?3 e% d5.39.217.76拔心口?
) Q. \1 u' J6 A. c2 h  d/ u6 p$ o6 [5.39.217.76噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
6 v) E9 d' M: y2 U$ q1 U  L* atvb now,tvbnow,bttvb
1 E2 c% Y: w! L5 Z# u- n( k5 L; |9 ]: z6 D1 ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" x( f/ r! H: g# a/ j
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。9 J4 Y' G5 J* x% x
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
5.39.217.765 A/ V6 T  k  t; e4 G* A8 U5 v
公仔箱論壇# W$ O6 B7 v0 n
心口當然唔會某地方喇... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* U0 s5 s% _" P9 _2 R

& i6 Y5 j4 ^0 v  R- w3 a% ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
tvb now,tvbnow,bttvb8 t4 S* M& d6 s# d
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
6 F, Q; @9 ]& V& xtvb now,tvbnow,bttvb金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...5.39.217.763 G& f+ h4 d2 }; g& e+ y
mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
公仔箱論壇: g; v$ [& D' G
7 f+ F9 K$ Q  T$ B" B; |+ @
咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??