返回列表 回復 發帖
原帖由 hi_there 於 2008-11-30 04:11 PM 發表
股市保證金帳戶暫時不能進行存錢操作

为什么不能够换钱的??
Oredi suspense service...
原帖由 hi_there 於 2008-11-30 03:55 PM 發表

images/show/icon_5.gif TVB: 9795748 元
                images/show/icon_5.gif 存款: 27422815 元
这样也是穷??哇塞。。我算是穷光蛋咯。。呵呵呵

分一点过来。。哈哈
...
碎银J。。。都5 算好多。。。
仲要放进银行赚利息。。。
原帖由 hahakl 於 2008-11-30 02:27 PM 發表

知道了。。。会带火鸡,火牛,火舞黄沙,火云邪神,火狐,火凤凰。。。。回来的。。。。
甘多‘火’野食。。。迟早火滚!!!
5好讲股啦。。。甘仲意讲故同老人家讲啦。。。睇下边果长气D。。。

原帖由 steve86 於 2008-11-30 04:48 PM 發表

碎银J。。。都5 算好多。。。
仲要放进银行赚利息。。。

我都好穷。。。。还咗钱后。。都无哂咗。。。。
原帖由 hahakl 於 2008-11-30 04:57 PM 發表

我都好穷。。。。还咗钱后。。都无哂咗。。。。
好彩。。。我5晒还。。。全部都是我的私记。。。
原帖由 steve86 於 2008-11-30 05:55 PM 發表

好彩。。。我5晒还。。。全部都是我的私记。。。  
气死人。。。太阳都快下山了。。。还出来晒命。。。。。。 我
原帖由 hahakl 於 2008-11-30 06:13 PM 發表

气死人。。。太阳都快下山了。。。还出来晒命。。。。。。 我
就是快落山先出来晒嘛。。。
如果唔是。。。很容易中暑啊。。。过时番薯都某得卑你吃。。。

行过~~
进来探下老朋友~~
还有~
很久没看到小千了.....
去了那?
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
原帖由 weeke 於 2008-11-30 10:21 PM 發表
行过~~
进来探下老朋友~~
还有~
很久没看到小千了.....
去了那?

小千?? 消遣我就知。。。
都是一句J。。。