返回列表 回復 發帖
8 C9 B8 g# B: a2 [8 q: P5.39.217.76
8 m1 E. r, Y8 F4 M7 |% @. w: E+ h* Z8 N5.39.217.76咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
: z8 d4 y! F7 B+ }6 Z公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
) |7 R+ \+ x8 G0 C5 d5.39.217.762 U4 v3 p0 ]/ o
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?0 X. t/ `$ O# q& B( Z$ V% u' s, Y) G
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
7 D6 M$ ?' s6 E5 j2 [
" I" j2 c/ Y0 w* J1 Q5 m5.39.217.76
( a( B3 V+ d7 c+ y# {1 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; `$ o8 f4 i1 e5 b  `公仔箱論壇lamlam賣廣告! I+ m9 h0 P* e: }5 q! i
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
, |. P3 c- T0 b/ H# P# h5.39.217.76公仔箱論壇0 D* X6 \6 x3 `( K2 `0 I6 |
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
) s! u' o9 S4 |  T/ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?5.39.217.76/ n6 ?2 U7 {& Q" v# A  X& A

# M: x* N) ], n; H& ]. j  m. b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 V1 L) r8 g3 U# v) v/ s

) }9 o2 g2 D/ i. ?# c2979866
% ^8 H$ s" \! t) ~公仔箱論壇2979865TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 c8 q) x: @, N- a5 Y+ Y; [
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
, z$ W2 M1 t0 l5.39.217.76公仔箱論壇# o) S( u$ f8 l0 k* u7 k7 }
2979862297986329798645.39.217.767 ]/ m" H2 j; X" g5 c$ M
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
( N" x. L) J0 }" y) |% |+ n; P3 Lleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
. T6 G) |; g1 _  n5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]% [+ q: v- v2 i) a3 C
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
公仔箱論壇) g0 V* s: g. |! Z9 q- j0 U
29798825.39.217.76* q% r$ s0 U6 D0 Z' F
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
' }/ ~$ A- N, t5 k% M. G; Utvb now,tvbnow,bttvb細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ^* W' d) `$ }5 @
5.39.217.76: O+ L4 L: X9 d8 c' i
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
" c* a3 _) N, R, @9 atvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
7 a' K$ d3 F, P" t, I, k+ K, d8 F6 h2 L, W
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)5.39.217.76& u" [( H' M3 Y& u2 `+ v
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
# |4 N& M* h# C6 W: [tvb now,tvbnow,bttvb我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
; T# d5 j+ c1 i
...
9 s3 y, V/ r) r0 L6 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
0 T% f! m1 F+ Itvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 5.39.217.76: U# s4 x! g2 x  `; s

+ Z8 ?' T+ X3 xtvb now,tvbnow,bttvb
) u4 Y5 K) Y# g. \' g9 Y" z+ ~, H" O
9 z: H2 O3 w" L+ @+ G
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
7 B7 G( d+ ]. {7 j  K3 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
3 f. m; r7 ~7 r' t. |3 D! V+ C2 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" F% ]9 T4 G7 T3 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ~( l9 n8 J/ a& [- j9 }! \

+ \4 H8 I6 \7 n* q( U# ^5 z
* {6 L$ p9 x3 S- ^1 M如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
; k6 ^$ B5 o: u1 amnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# g1 \- l/ f5 ]; X
tvb now,tvbnow,bttvb, s- C. L! G, Y' \2 O2 G
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。tvb now,tvbnow,bttvb6 T5 t2 Y* ~3 J# S" @0 S
公仔箱論壇5 F- c: N9 ?5 [$ a

0 C' C  D$ P) \( x) }. x' r5.39.217.76喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
tvb now,tvbnow,bttvb) w% Q$ x8 L( E6 L( O% M/ D: |
5.39.217.76! d- J) b+ a; W% O9 _! ?3 e
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!tvb now,tvbnow,bttvb  |9 @* C* E) F$ R$ N# z
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
  }: t; d4 w! j, {, Z( @% F  Jtvb now,tvbnow,bttvb+ k) L# g1 ~8 `* |
係呀?
6 G2 _# w  Y8 u4 h, n咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
% B7 }# z  V! L8 y公仔箱論壇
6 K4 b6 y2 K# m; @" s; I另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
5.39.217.765 Z- u' Q9 {, O0 ]" c/ |
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
" G" i: o% m! F4 D8 D. a6 H3 ]tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
公仔箱論壇% e) a. p. K9 N) |1 A/ z" g" G
5.39.217.76! L& K' K2 C, g$ \
咁得意我都想試下呀
公仔箱論壇. G! ~7 R/ d$ i9 r, N1 V+ H
tvb now,tvbnow,bttvb% ~3 l' @  C  b; b
係呀?" M6 \8 c7 C; w& B1 ]
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
7 o! F0 O1 {* {9 u1 I; |9 G/ Q6 H0 n% ^- K6 X. q$ x1 Z! R
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...5.39.217.76$ c# C7 H; ^2 n. d9 O/ i  L# s2 k+ l
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
3 n3 E/ n8 S# b) t* n* r& @tvb now,tvbnow,bttvb
. B7 y( c1 {' A: \, D# B5 b5.39.217.76祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
公仔箱論壇- L) l0 Z0 |+ T4 B: {9 y
tvb now,tvbnow,bttvb! k2 F7 `% }' g
咁得意我都想試下呀tvb now,tvbnow,bttvb8 R4 }( d% x  z
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
  ?7 E+ _: b: L: k7 G+ q8 F自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。
0 Z. S) |8 D' X' b5 \玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。

$ g; ?* h. o0 k5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) x+ U9 R& S6 o' |
8 B4 t  R- o1 q0 i: F
自己玩拔罐好危險架喎。
. v" J& w4 \! t) M# T6 t: R6 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
! l" R$ V2 R) C, u公仔箱論壇舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
8 |" j5 G& U8 q. S1 z, rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 K$ [' j4 P9 ?
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
9 S6 k! e2 h6 {! K0 X$ N5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb1 j/ m/ E% [& ~) c6 J7 y
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
2 d% ?9 f1 {/ d4 w. }( u7 l0 }2 D

/ H& b8 w3 G, g( ?  F係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。tvb now,tvbnow,bttvb- `# y; R" L; s- _2 B
29804925.39.217.76/ d2 y$ x" P! g, C& x) N

3 J( H( n# ?! w+ f1 z7 U" i喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
5 n7 ^1 t' Y5 K+ L5 E, h* w, @5 i公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
% t5 X, q# F+ @* L公仔箱論壇有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
, S9 K0 ?1 K  B& O我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細