返回列表 回復 發帖
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:43 AM 發表

明天我要去茶樓飲茶 ﹐Than go to Tesko , 再去 juscco .
会不会遇见你架...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:44 AM 發表

你都沒心ger . 做了又不認 。
我是无你心架
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:43 AM 發表
做咩pangxx失踪
last night , 我沒上來啊 ﹐ 我點知 ??
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:44 AM 發表

会不会遇见你架...
不想見鬼 啊

原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:45 AM 發表

我是无你心架
都話你 ﹐ 有事鐘無嚴 。 沒事夏迎春
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:45 AM 發表

last night , 我沒上來啊 ﹐ 我點知 ??
刚才有见到回复
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:45 AM 發表

不想見鬼 啊
日头边有鬼啊
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:49 AM 發表

刚才有见到回复
u make him angry ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:50 AM 發表

日头边有鬼啊
有啊 ﹐ 馬拉鬼 ﹐ 迎都鬼 ﹐
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:47 AM 發表

都話你 ﹐ 有事鐘無嚴 。 沒事夏迎春
应该是有时老妖. 有时靓婆婆...
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:50 AM 發表

u make him angry ??
又关我事啊...
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:52 AM 發表

应该是有时老妖. 有时靓婆婆...
你都一時一樣 ger
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:52 AM 發表

有啊 ﹐ 馬拉鬼 ﹐ 迎都鬼 ﹐
咁又是既.. 好色鬼...贪心鬼...etc
買了年貨 啦 ?
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:55 AM 發表

咁又是既.. 好色鬼...贪心鬼...etc
Sorry , u r not my cup of tea