返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2009-1-11 03:51 AM 發表

系做小偷。。。
神偷
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 chuu 於 2009-1-11 03:49 AM 發表

等你找到我住系边先咯。。。。
我無興趣知道男子住邊啵
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 03:55 AM 發表

情妇好大洗架
點樣大法先?系咪咩地方
原帖由 kingworld 於 2009-1-11 03:59 AM 發表
點樣大法先?系咪咩地方大啊
喜欢花钱买野咯...喜欢大减价
凌晨 4 點了 ﹐ 大家沒訓 啊 ??
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:03 AM 發表

喜欢花钱买野咯...喜欢大减价
天下女人都一樣
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:06 AM 發表
凌晨 4 點了 ﹐ 大家沒訓 啊 ??
呵呵..你都没睡啦
原帖由 kingworld 於 2009-1-11 04:06 AM 發表
天下女人都一樣
天下的男人都一样
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:14 AM 發表

呵呵..你都没睡啦
咁夜ger ?? 我剛剛看完戲 。 咪上來佈你嘛
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:15 AM 發表

咁夜ger ?? 我剛剛看完戲 。 咪上來佈你嘛
开心啦...
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:18 AM 發表

开心啦...
今晚你去怡保玩啊 ?  // Happy la.. 老婆訓了 。 沒法啦中了吹水毒
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:20 AM 發表

今晚你去怡保玩啊 ?  // Happy la.. 老婆訓了 。 沒法啦中了吹水毒
一起睡...

你不是中吹水毒..你是想做男主角
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:25 AM 發表

一起睡...

你不是中吹水毒..你是想做男主角
我老婆不給我咁夜訓kar . 不像你 半夜三更 吹水吹幾個場
1 點多 ﹐ 見不到你的 ? 去了哪 ??
我已開了 MSN