返回列表 回復 發帖
我十五轉喇,第一那位小心
原帖由 junli1421 於 2008-11-28 08:16 PM 發表
我十五轉喇,第一那位小心
长江二号要越长江一号了。。。。。一号小心。。快闪。。有刺客。。。。
原帖由 hahakl 於 2008-11-28 04:41 PM 發表

weeke昨天玩到几点??
3 点多...
好累呀...
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚

回應 weeke 第 1713 篇文章

我们都玩到4点几啦,

回應 hi_there 第 1716 篇文章

hi_there          財富戒指          1          2008-11-28 23:46:39

拿去用先,
原帖由 hi_there 於 2008-11-28 11:30 PM 發表
hahakl... win or lose? hehe...

finally in 5 turn lo.. hehe...
i got 王者疾靴 and 聖騎士靴 in my 3 to 4 hour fight... wahahhaha,,,
Just one item.. now.. will keep on....... shooting... heh ...
hahakl... win or lose? 什么意思??
原帖由 stephenhor 於 2008-11-28 11:47 PM 發表
hi_there          財富戒指          1          2008-11-28 23:46:39

拿去用先,
我又要。
等待一个人的人

回應 stephenhor 第 1717 篇文章

原帖由 hi_there 於 2008-11-29 12:29 AM 發表
thankss a lot.. stephenhor... will return when done.. or get my own one.. hehehe
加油渥。。。。我也打到3只了。。。。
巡逻~

好像没人有需要

好吧, (撇~)
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 29-11-2008 01:51 AM 發表
巡逻~

好像没人有需要

好吧, (撇~)
报告师姐,兄弟们都好听话,好多都自立更生
獲得 93 寵物幣,貢獻給家族 11 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 終神秘器.聖劍

给我打到了哈哈哈