返回列表 回復 發帖
小白你好,,,
我黎坐下先
原帖由 tatmingtai 於 2009-1-8 05:45 PM 發表
小白你好,,,
我黎坐下先
欢迎来坐啊!但我要去吃饭啦!不好意识啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
小白long time no see
只要你快樂 真的只要你快樂
小白晚上好啊!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
dickson...吃饱dinner没?
幸福ღ国度
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-8 01:15 PM 發表
你这是什么意识啊?
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-8 01:41 PM 發表
来一次?
妳說什麼......
你们想什么...

我意思是..:这里有奖金楼..叫大家每15分钟来一次回复
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 07:46 PM 發表

你们想什么...

我意思是..:这里有奖金楼..叫大家每15分钟来一次回复
好頻密啊!~~~你一day要咁多次!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-8 07:48 PM 發表

好頻密啊!~~~你一day要咁多次!~~~
我日日都来几次回复架..除咗睡觉
小白 吃好耐啊
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 07:52 PM 發表

我日日都来几次回复架..除咗睡觉
你要咁多我好難"滿足"你GA?!?!?!? ~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-8 07:57 PM 發表

你要咁多我好難"滿足"你GA?!?!?!? ~~~
反正股票市场收档咗啦.... 可以日日来
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 08:00 PM 發表

反正股票市场收档咗啦.... 可以日日来
但入還入... 我也要上班的lo!~~~
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 07:54 PM 發表
小白 吃好耐啊
好吃的,需要慢慢享受的啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-8 08:03 PM 發表

但入還入... 我也要上班的lo!~~~
我都可以牺牲咯
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-8 08:10 PM 發表
好吃的,需要慢慢享受的啊!
又吃好料啊