返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

& N% T7 a% T7 r5 j  c6 Y公仔箱論壇今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 公仔箱論壇. i" s3 }6 A1 L' ]
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...公仔箱論壇/ u4 b' @4 a0 Y! L5 C' _4 R
mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
5.39.217.76/ x! m" c" M/ n0 ?, R

; G4 E+ R2 \( g0 n5.39.217.76依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
tvb now,tvbnow,bttvb0 q* ^# p" K. W- J
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 s# y" F& [- K/ P" A* k% L
leekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
1 g' _5 L* t  v* }  w

/ p% ]2 Z# L6 l7 e' |: \( Z8 A9 f公仔箱論壇lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
; n! x( m0 v2 I  Y3 `, q) O7 G金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
6 H* x! q4 _  i) Q" l0 L係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
tvb now,tvbnow,bttvb* N! M) [% G: Q9 C! E- J+ C
. R0 d) |/ Y! x
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅7 B" ]8 Q3 }0 Z: p4 v; A
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
0 u, ~! }0 y0 v; Q; ^* H公仔箱論壇哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...tvb now,tvbnow,bttvb2 U5 L! \- z# u, w4 Z6 r; R
我冇罷課亦都唔主張...2 t6 H! U8 ^, @/ J/ t+ B& |% {7 j
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...( t! c+ u) ]1 x5 Y" B+ K2 q4 ^/ y7 k
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
! M) g1 q2 ]4 X! B5 @" `2 R
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
' y$ ]* Z3 [: P0 E) D公仔箱論壇我冇罷課亦都唔主張...公仔箱論壇: r+ B1 b6 s3 e1 F8 R5 {; r  [7 r# q
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...公仔箱論壇) @1 m# j: [, Y) d% k7 F! N$ k3 @
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...
" z2 R4 T0 w6 ^公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
5.39.217.763 Q% I) l3 C9 [1 w: o" t
tvb now,tvbnow,bttvb& p$ |$ j- P% L- b7 F8 j: Q
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
1 f" g. t( C( u2 ]0 l公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
5.39.217.762 `6 R* k' J0 p5 |) o: U2 o! y4 x
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....$ h4 g: k. q: n" ]

2 v, C; h9 t3 U* I8 j5.39.217.76而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
' o# x5 E. [( T; f  A4 o+ l8 ^+ j5.39.217.765.39.217.760 Z  X! l! x1 ?& L0 q% a+ `
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
3 w# z+ k: t9 d6 E, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....tvb now,tvbnow,bttvb' w' ?2 u# ^$ Q* ^8 x
公仔箱論壇" A/ G. @8 T8 F9 e# S: ]7 q- H$ A) S  @
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
% c2 L" }5 b' ~. U+ q. {' @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ X7 s5 V. t7 r, |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
2 q$ F) m6 L" [. A% @6 g公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' Z$ }- }3 d1 a: C( _* }
我是男觀眾但看後沒感覺
$ N. |7 Y, S$ Q9 c8 L公仔箱論壇我是男觀眾但看後沒感覺
( a3 x( }7 ^9 ?Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
( C) Z3 @% _4 F' T
" {- l7 _" H  B( \/ [$ @tvb now,tvbnow,bttvb你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 a. ?2 I+ k6 [, I: D- @7 S
公仔箱論壇* ~6 u0 u6 _' c4 i( R- U
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? tvb now,tvbnow,bttvb, F( ?. M+ X3 c9 j
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
5.39.217.76) b; s+ v" X, w
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
. m+ Z! q4 ^* ^- z" ctvb now,tvbnow,bttvb
+ K( {5 g, \* X7 x9 q& b: j你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
4 [6 l$ a5 Q4 t! W! n  NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
1 N& C8 K1 J3 h其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。tvb now,tvbnow,bttvb' i; a4 q" h& Z
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
5.39.217.76; u5 \: |1 J. N7 d1 c
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小) H2 d( {1 r; K& F* h
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
5.39.217.769 k) `2 j4 k- y7 ]. R
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......  X3 ^+ j2 `# L, h; B3 f1 H3 F. I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件