返回列表 回復 發帖

感情受到创伤个阵,你会点??

,  描述: 这个时候可以做咩呢??
当一个人受到感情创伤的时候,会做D咩。。5.39.217.76- T2 p4 d0 c( B0 D: k% S- Z- F
& N# N+ d& G# v! L
    每个人都有个人的性格。。会做出唔同的发泄的行为。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Z. E* C/ w/ u( B! @8 v
公仔箱論壇/ v9 a! K6 g" Y& G) `+ L: l

$ C7 J3 T2 p" {; w    又希望大家可以在好的方面学习。。公仔箱論壇5 J' Q* s4 @3 B! u0 x0 i/ F) t

! z  X% c8 U4 J4 Y5 y8 U! {, `/ }8 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。    希望各位可以一起分享下你的经验。。
1 t; E' h% o& ytvb now,tvbnow,bttvb
& N/ Y: b5 u! R% d& s% T5.39.217.76[ 本帖最後由 vwwo 於 2008-7-28 07:47 PM 編輯 ]

評分次數

• vwwo

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
第一个反应就系去”狂欢“一下先!
结束单身难TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 e* ]6 H/ l7 f: o0 E
重返单身更难
6 B$ T) x" i' u; P2 l+ T: V1 O1 |  s/ m' ^
要是无法挽回tvb now,tvbnow,bttvb0 V8 p) B9 D/ H
那就让自己好好休息一下
of cousre so sad la.then will find some friend to talk about it.......talking can make me feel better.........and maybe call "him/her" to talk...yes of couse........he/she may not want..but I like to talk
先大哭一場, 然後大吃一餐, then go shopping
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 lovelycookie 於 2008-7-28 11:57 PM 發表
/ ]5 o! K/ J( a1 {" D8 ~' J8 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。of cousre so sad la.then will find some friend to talk about it.......talking can make me feel better.........and maybe call "him/her" to talk...yes of couse........he/she may not want..but I like to  ...
& S* {0 X- E0 v1 e8 z: x$ H5.39.217.768 r) m% N1 b+ p# h4 v$ p* s3 v7 \  O
5.39.217.765 Y) O) y, \3 I
赞成你的说法,我也是找朋友谈天。可是朋友也有他们自己的生活,无聊时,我就上tvb forum,看看他人的文章和看看他人的感受与意见。看望之后,心情好很多。
-- 用一生的时间制造幸福 --
哈。。哈。。我家阵就试紧三日唔吃野。。只饮水来自暴自弃。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 12:27 PM 發表 # i6 h' I6 Q# b: a0 E6 I: \
哈。。哈。。我家阵就试紧三日唔吃野。。只饮水来自暴自弃。。
+ _0 B5 ]: [  `2 M! D9 U( P. U
你因住中水毒啊~~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 01:18 PM 發表 , ^# }9 T- x! N! m3 K1 P( S

' f: ^- E% }/ u, j" C1 S3 ?2 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你因住中水毒啊~~~~~~~~~
/ t7 O. j. g& C1 {; ?5 j( i
- X% o! ~& `' o6 [8 i8 a2 h, Ktvb now,tvbnow,bttvb哈。。哈。。到时你给白金个阵重手D喎。。
我会揾朋友倾。。。之后静静地去starbucks坐成日。。。第二日出去shopping买新衫。。。换一个新发型,转新look。可能间中会林返起d唔开心既野,但系我会令自己停。我会令自己越黎越风骚。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:39 PM 發表 5.39.217.768 Z* H9 F: [$ s2 k% W; R6 X
5.39.217.76/ }" q: m6 u" h2 U3 P

; Z0 ~" a; U6 z0 e% p8 H  F+ s; P+ |哈。。哈。。到时你给白金个阵重手D喎。。
( {& |! u" N( F1 b3 A$ F  u6 C+ B公仔箱論壇我会既![img][/img]
原帖由 yng 於 2008-7-29 01:42 PM 發表
/ _0 L  Z9 B& k1 C  @我会揾朋友倾。。。之后静静地去starbucks坐成日。。。第二日出去shopping买新衫。。。换一个新发型,转新look。可能间中会林返起d唔开心既野,但系我会令自己停。我会令自己越黎越风骚。。。 ...
, A& Z5 \3 w4 `. F* y; I" x& D( w, i5.39.217.76GOOD,我钟意你呢个态度!!
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 02:03 PM 發表 9 j2 k* X  `, l+ _: A
) x5 @1 Z3 `) G. r4 T
我会既![img][/img]file:///C:/DOCUME%7E1/home/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg
5.39.217.76& T/ ^9 y9 h3 K- V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# i& z) b3 O8 ~( X. P; G
公仔箱論壇' z( L$ T' o, x7 D- {/ t5 K

% X" N0 u9 a+ T) z公仔箱論壇哈。。哈。。家阵就预支多少来用住先啦。。。
我会叫埋班老友,一起去浦整晚,尽量忘记嗮d唔开心既事。。
4 c0 c5 U6 Y+ a1 a时间耐咗就会发觉呢段感情淡咗。。就无咩事了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 07:42 PM 發表 # p3 p& D! D  c  q+ x
当一个人受到感情创伤的时候,会做D咩。。
" @  V2 u: ~; s6 Q
5 B8 ]* @! U3 B; T( X: t7 D! E# v" otvb now,tvbnow,bttvb    每个人都有个人的性格。。会做出唔同的发泄的行为。。
, R# k3 }$ G7 z2 g/ N: s% b
- e1 _& ^/ M3 K" t0 T0 L6 V2 S公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb% r% y  k. p2 n  `
    又希望大家可以在好的方面学习。。
( W2 S; [, {: i0 z% p! I; s5.39.217.76
# M0 w' D8 g7 I! V0 A9 ctvb now,tvbnow,bttvb    希望各位可以一起分享下你的经验。。 ...
公仔箱論壇, k" i$ @9 p- s) H
5.39.217.766 t$ c5 R# @( a* G$ ~

! \3 s6 `; X9 _+ H# K9 e% f. e5.39.217.76 你都有跑步..可以发泄啊...公仔箱論壇& x3 W) a# J' E7 `  @
! M5 v  S7 V: I" B+ {0 w
如果是我..我会上网灌水
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥