返回列表 回復 發帖

2012年的第一個夜晚,我很感動...

我終於睇到一個真正令我感動的香港電視劇!好有意思!個結局終於吾洗再BBQ喇!公仔箱論壇5 B0 a: f% y7 f% y
5 E7 e/ G5 G8 {2 L
多謝你!戚其義!多謝你!周旭明!
! t: r5 D( \# v5 d* X公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: O9 p1 y; x6 [( O& ?5 ~/ T
多謝你地!YAN!家明!黑仔!鼓佬!ROINNE!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
0 P' v' L$ W# o% x5.39.217.76limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ?- D; i* C9 @. G7 q

. \* N7 q: F0 ]5.39.217.76  f% ], E2 a" ]1 ^+ t

9 P2 D0 Z" l. G, B入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等
8 a9 Q2 f9 x1 p' f+ M; @& R& K2 ptvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 m+ b5 {  D6 f# k$ y  b2 D

1 ]7 a& l: y/ }; O5 b4 J+ ?
! v" {! l6 ?5 ?: O& m( u5.39.217.76入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等公仔箱論壇9 s, s" y- ]$ ^1 ~1 [  h
shawnsosos 發表於 2012-1-1 11:28 PM
4 k/ {* X, S. R
3 u+ r+ z1 D& S7 }) o- p% c( ]( Xtvb now,tvbnow,bttvb大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
本帖最後由 shawnsosos 於 2012-1-1 11:38 PM 編輯 公仔箱論壇2 W* Z/ z& a4 K, M5 I4 p8 l

7 Y7 {/ Y' U0 ?3 n公仔箱論壇
5.39.217.76" N0 i& \% c! L: ^" T/ r
tvb now,tvbnow,bttvb9 X' H9 n* D) ^$ I. }
大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
' P, ~, o- i' l; p  e" Z  J5.39.217.76limited-too 發表於 2012-1-1 11:32 PM
; j7 E6 r+ N1 [7 b: O  @' u5 ]5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb7 b$ ^/ P7 f( V6 d/ `" Y
tvb now,tvbnow,bttvb+ d3 c& l+ c& ^
大陸10億人口唔係人人都有得睇tvb架 只局限於某d地方咋
大結局真係好好睇 , 睇到我都cry 左幾次
好好睇!陳芷菁做得好好!
( s8 F0 F; k* B" \7 c/ z' e公仔箱論壇limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 X% X9 K( n7 }8 F; q

; y- {  `7 s! YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而家網絡乜都有,大陸追開嘅人一定可以喺網絡搵到嚟睇。
入唔入到大陸關我哋乜嘢事?入到大陸套劇好睇啲咩?如果套套好睇嘅劇都入唔到大陸,就最好套套都入唔到吧!
9# littleboyboyboy
1 _4 m) A1 s3 d2 k4 C! Z- v$ K+ X$ b) X' t. I, ^
極度支持!!!
我都是,造套劇集值得收藏一看再看.
9# littleboyboyboy 0 z7 E! d! j# ^! r9 X

7 _( d- A& r5 ~' p5 f) p/ aagree! if it is good, not need to care the rating or market.
這套劇是殭屍II後,我所喜愛的。
只系觉得依部剧真系令人想到好多野,其实唔需要理会有几多人可以看到。只需要看的人有自己的一套想法,就已经达到左创作人的目的啦!
Good Job TVB