返回列表 回復 發帖

郭政鸿甘既look顺眼得多

甘样埋几靓仔~扮么鬼耶王洪jek,肉酸到死。。
唔係呀
4 K: J7 c( q7 I- Z- O) L$ U2 Q王洪後期個樣都得得地喎
唔係呀
* C8 ]% z) u( G0 Z- S+ \1 s王洪後期個樣都得得地喎
, U8 ~! l% r$ p% f% I/ R2 ?, h; R& Jjoseph1987 發表於 2011-8-5 04:42 AM
7 @- B- W2 F9 ?8 Z2 |0 N4 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: }( \( A- N6 P4 U# H! t$ }
系咩?我唔中意他粒头啊~~ 而家靓仔好多~~
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
: F3 f* Z- ]7 z: z4 A0 b% g1 S9 i公仔箱論壇even2010 發表於 2011-8-5 09:12 PM
公仔箱論壇' R- I' e' M) c% D% {
他捱佐好多年啦~~
一直都挺喜欢 的
一直都挺喜欢 的
0 r+ A( w, V" A9 n2 ahsjy 發表於 2011-8-6 10:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* U  A2 J+ B. Q
我都系!由通臂猿猴开始已经好中意他。
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
通臂猿猴個陣 好耐@@"
- }! Y! {4 }+ t. I2 h# @5 w6 F不過佢係唔錯既!~
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....公仔箱論壇, Z% P" \, v4 Z0 x& @
pinkpink23 發表於 2011-8-6 05:43 PM
5.39.217.768 |. U+ b0 b- r/ i" C
系啦。。都唔知点解tvb要搞到佢甘肉酸。。狗头好靓仔,但系我最中意就系桌球天王既ray lui~
通臂猿猴個陣 好耐@@" tvb now,tvbnow,bttvb/ N- \: J, D% q1 E& p
不過佢係唔錯既!~
5 U( t' D/ p5 t$ f9 Y3 Ltvb now,tvbnow,bttvbaric2005 發表於 2011-8-6 06:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! [' ~, k4 n  c0 y0 i
系啊~我细细个已经好中意佢佐~
通臂猿猴果時就好好睇了!
團圓劇情需要嘛5.39.217.767 }/ z# T: E  c( \: j
應該從演技角度來看嗎?
不错
一直覺得他系個奸角,唔知呢套劇會點……