返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
% O) e' d& {; ?7 l' `$ Mlhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! r1 L+ ~- [; k/ D$ W, ?

! u. Z+ C3 `) E' |: r8 P我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
- d6 y+ ^+ D$ K, O6 f5.39.217.76lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
5.39.217.76% c) g& t% S8 n+ E, p0 B' G
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
& M- V3 L2 K5 g/ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb5 D* U# h! W; O" D5 Z. O" I" T( a3 d
我推「天與地」5.39.217.76) _( X7 l4 D: Z1 v9 \. n
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
3 T2 v0 {" V: d3 \$ itvb now,tvbnow,bttvb曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
2 k) R9 J2 `( A2 _: N0 u5 v9 Mtvb now,tvbnow,bttvb我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 j- m* \1 H$ K! [( O! {
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?公仔箱論壇7 f" r& O* T% _! K. k0 w* B0 u4 u
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
" L: g& B$ E& Y+ a& O2 ~
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
3 H. P7 D; ?, @$ V. d' @* n
公仔箱論壇; c& M0 Q, m# e+ T6 z
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道5.39.217.76" ?/ f4 U) ]& z3 C# L+ b
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
8 i7 f* S( X; h$ n% m* o- j/ i' L8 D7 Mlhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
4 s- C0 S8 l# w8 dtvb now,tvbnow,bttvb
; \; M% K) i4 y' Y3 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
4 F6 g, {" d: [- K7 Gtvb now,tvbnow,bttvb
$ S9 f4 `/ U/ M2 M9 g1 N我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ^7 k- @  n: ]$ j' M* c; |
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
/ _1 L# W" |# F! G5 |lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
! ~3 F! g- k/ Q$ ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. I& t% C/ y0 @4 `+ s: w
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
tvb now,tvbnow,bttvb% _7 I' {! G- C; L7 E. L

: u$ O% Z% A/ \- Q2 f5 K公仔箱論壇
2 `* E4 U% K2 w' k公仔箱論壇CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
3 @" @' u& Y/ `$ |2 g- L5.39.217.76' v- K' {# }* R+ K5 h# }
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......公仔箱論壇& f/ G; J+ o# m% ]; s! W
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
5.39.217.76$ r  Q; @, W7 [
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛6 m5 M& ~7 A8 r+ ~7 I* }
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
: w9 K- c. [  t. @
5.39.217.76" t" A  u2 v5 ^0 Q" Y. [$ G
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.公仔箱論壇) U8 Z- b) V0 W
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
8 t$ l- n# Y' l5 o7 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都是网盘连接下载的tvb now,tvbnow,bttvb2 w8 m3 ?8 u& r0 Z: u  e8 H
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
" v- M; ^: E3 |  m7 |- X公仔箱論壇甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
% ^7 ?3 e; |9 \- i' A5.39.217.76毕竟HK现在其实得一个免费台tvb now,tvbnow,bttvb" l$ _, m: v2 @2 l
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
公仔箱論壇1 o1 k9 D, X% u0 G/ ~( R7 S
tvb now,tvbnow,bttvb; G) e9 ], Y( ]$ J7 s
所以依家人地咪播「西遊記」囉
; Z, N* a5 [3 R% J7 T公仔箱論壇% i& p: a% C9 O/ Q) _$ N
所以依家人地咪播「西遊記」囉9 x' X& k+ x) b! d0 r
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# q3 |! L9 _! q# g; z. {/ L6 k, v' G
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
- x) o) V; R; N- X5 g公仔箱論壇基本上都保持水準嘅
# f9 S: _% F& Q5 j7 W3 d不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口