返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
7 t  M6 A0 J2 `+ }6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
1 F' y% ]# a3 C- Q. @7 H大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
1 J3 F# ~! O" Z) V4 r4 I
8 u' a0 G/ d) e) t! utvb now,tvbnow,bttvb
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
6 ^( j( _+ X) |tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
) ~4 n; H& B% L! G8 |' ~" F* ctvb now,tvbnow,bttvb1 B& T& T) }7 o! J
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
2 z# A$ \/ C3 P) [" z. M5.39.217.76
公仔箱論壇/ `  F2 G; q" @9 C( _: i+ J2 }
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
" X" @: C. h" {5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
" f# z, j7 {4 x: u- yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ c4 y* Q; n; N1 Z' G5 T+ [' Utvb now,tvbnow,bttvb佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 |! g! I- K& }/ j1 `
2830332公仔箱論壇8 x8 M- z$ K; h+ C8 }
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
, e; h! G6 x* P: `* R6 C3 Z

+ h" _$ y! i* R- Q9 e% t佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 d3 G" r- [2 o, K2 d  ?

( x6 _8 W' D/ l公仔箱論壇佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪5.39.217.762 ~0 w3 W+ o* C$ P2 @
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
; V( K: q! f5 ~; S5 x我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告tvb now,tvbnow,bttvb7 q4 o0 K! i6 x" Q0 N4 }
tvb now,tvbnow,bttvb/ M2 D2 Z/ Q$ @$ K" m& ~
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ], y3 W* V+ ^3 X* O" ^0 A
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
5.39.217.76; D! P. k9 g$ I  j# j6 a
( J+ w0 X3 P0 \+ Q9 u7 W0 G
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
/ m" P# V4 _. Z8 i. Y3 }5 v5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 t9 Y8 L' b4 R* c3 Y4 X
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
& m- E3 H0 S' l6 {. ~大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
; f6 I  C# U, ?% o* F
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ N) j; r9 Y8 Z! j! N
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?tvb now,tvbnow,bttvb" a8 ~2 q0 W* ^6 a6 k- m. }& ~$ H

6 Q( ~2 I: g4 \1 v$ Y# D8 l5.39.217.76
0 a/ q7 a! o: u% c公仔箱論壇5 @: d5 k; D" K) t
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
tvb now,tvbnow,bttvb# P; q, E2 \/ g) c5 g
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?tvb now,tvbnow,bttvb% u* J3 w: }& d) H# T8 N2 g' h
玩時玩你小心啲喎。' q! U. o  w" l8 v2 b
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
公仔箱論壇4 T4 N1 ~) k. A3 R4 c
tvb now,tvbnow,bttvb- x( ~0 \( h9 x/ u9 |" B  t) c$ Z* J
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架公仔箱論壇2 B9 R. \3 v! `3 f
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
' Q5 H) [  l2 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
tvb now,tvbnow,bttvb* O3 s% ~7 p9 M$ }  M" W
公仔箱論壇2 R" X8 D5 w6 H4 ?
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
7 j; d2 `: J9 V) k+ }3 @5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% R& M. s6 a7 F" w1 w' E4 J) y8 ~
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
6 H9 @9 L+ z8 f- N6 n1 itvb now,tvbnow,bttvb不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
2 [3 w* [  M# P+ L8 D: o/ p, o6 V