返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。5.39.217.76; _, q4 z: p% x# q* r9 O  _

* X0 I  d" q) b4 f2 R  B4 B! D4 Dtvb now,tvbnow,bttvb8 M$ r) a6 y1 S! c) s1 O9 h
' D6 N# U4 k: b2 y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
# C! t  e, `  {5 j. E3 b( Z1 F$ F. R+ p! l& A
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....7 g" q& u7 e9 r1 |; K! n
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
5 Q, T" n9 U. \) T  f: @公仔箱論壇
. t  P! t( J, z% Y* Z公仔箱論壇「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
* W1 M; L1 T" t5 s( n1 g- a& Q4 f
公仔箱論壇( `5 E. C1 z) |: r( \' U" v
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
: G% D2 r5 O! _" G9 g, Otvb now,tvbnow,bttvb8 c+ {- j8 o# e0 K" J' d
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....* A( C, Y, v0 H7 [3 A! z" n4 `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 }2 a4 O, Q: d. Q" U
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...公仔箱論壇5 B" g# E# u5 s7 u& F, M5 c
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
. F- [6 V1 ~# a2 ~4 g' Ktvb now,tvbnow,bttvb
- k, U$ @5 f% }* @1 R( l% F# x陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
/ d6 Z  k0 J% q& }tvb now,tvbnow,bttvb
- Q8 [4 v% \% Y7 e, xtvb now,tvbnow,bttvb陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
4 r* y0 n5 `1 ^8 J1 f  K5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
- E3 l$ @& G: L# j3 G& K  C7 w咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」5.39.217.76# d/ x0 b2 U. h5 q2 f# U
" t2 h, F; ?% w4 K6 ~+ X7 l8 ]
公仔箱論壇# C' @, D0 S: `
真係有拳譜參考架。
& M; C7 O& f+ E2 p$ g
( w, I  _7 P4 X( Z9 n7 `tvb now,tvbnow,bttvb「初鍊」5.39.217.761 \- z! ]! j# @1 C
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
5.39.217.765 l2 V# p$ f" S% X/ b
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」5 }  W8 N! ]& c0 w2 ?
1 W) |7 a. c, ]/ O6 Gtvb now,tvbnow,bttvb2826599tvb now,tvbnow,bttvb/ ?# @/ m2 V: ~- K7 ~
真係有拳譜參考架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* w, Y- H4 B: C+ K( ~# B
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
: X6 d, ^+ x& g7 U/ z+ c- Y公仔箱論壇出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
" l5 h& N. S, s2 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb" K4 ~, z, ?) S, X8 u, C0 t
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
; d8 e; f" H2 p1 d8 |( MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
3 L# U) m" d6 K+ |8 i6 e0 h8 r公仔箱論壇2826645
! p2 Y$ d4 W! H( x- ptvb now,tvbnow,bttvb2826644TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 I& X& i9 z7 j- c% I% E2 b' [( X# T
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
3 Q: D8 P2 F( ?& a3 H5.39.217.76哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

4 o/ [- [( S2 f+ a7 n) r) J各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
2827481tvb now,tvbnow,bttvb9 ?6 }/ d* N3 L
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......tvb now,tvbnow,bttvb! v/ d- E0 y! ^5 P8 y- ~5 R8 [
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
/ k/ Z. j$ K% m( ~. G8 w
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
tvb now,tvbnow,bttvb5 W. E. O0 P/ F% P, @7 }
有無放大鏡5.39.217.76  i8 ]/ Q* a& g; t6 A7 h8 h9 }1 @* |
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# @$ x: L5 z3 B
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。公仔箱論壇2 t0 Z+ E8 @0 I4 L9 b9 ^2 }; r
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
( ?  u6 ?3 G& l- ], v香香好可愛。