返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.公仔箱論壇0 |  Z# |) D0 I' ^- o6 M/ e
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
1 v6 q2 J, _: \$ L! @7 c8 ~公仔箱論壇大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
/ k7 r5 r% K8 t4 U1 u+ Z1 U其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
9 b/ k+ Q8 U4 L- V1 Utvb now,tvbnow,bttvb大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。5.39.217.76  k4 U( @- I* C$ A4 a4 \1 ^
其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...
: a* s# _  X7 @0 x! Jleekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
. R. ^4 v' ]* e: d2 @' K4 J3 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Y5 ?% I4 N3 j0 A* b$ Z
潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱. tvb now,tvbnow,bttvb" X! t2 D7 C0 L* o- U. n
我比較仲意田蕊妮
( x9 Q7 s; [* [

' M: y/ E2 X' O9 u9 k* Y& {' j. D潛台詞係乜?? 講比我聽吖.. + R8 `0 M- c6 h$ x
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
" s. |) T5 A) N# O7 g/ A! ]2 h. R
tvb now,tvbnow,bttvb1 ]6 _# }9 T# d+ z6 \" P+ u/ e

8 Q( M5 h! l, }% q/ I2 \& w! {tvb now,tvbnow,bttvb我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% n: {8 ]4 u3 v( w
我比較仲意田蕊妮0 I$ w6 `  v! M
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
! P+ p0 e; _# l, L" |
1 ]3 Z6 F8 n2 }8 @6 S2 Y9 V公仔箱論壇身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........  r: t8 j% C+ K: u3 u6 ?
wewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 `* ~6 n. y/ G& c. O5 j$ o

9 ~+ h) ^' _+ ~; R5 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 ...5.39.217.760 |* R5 B/ \/ ~( g0 k/ L8 f+ r4 E
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
/ C' Y2 ]; H5 P0 t. q1 C) Ktvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ v, C. [" @) l1 z0 }
係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!