返回列表 回復 發帖
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-18 03:46 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb! k/ g3 o, [, h- Q% `- @
老野? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; B7 D" B3 U. M" D' r+ p: x
看来你们很早就来翻转这tvb了。
4 g# A/ v3 r7 v- q9 j  T5 ]多多指教我们这些新手哦!
tvb now,tvbnow,bttvb5 H# X6 a) B2 w) |3 E1 A

& R3 v2 B: c2 f( V. W6 ?公仔箱論壇:onion03: 我唔系老野啊.....  我仲好后生.... 5.39.217.76- d- ?) ?" f3 Z! k+ m/ l
* i6 s" R3 D# k+ v- ?' r1 ~8 A7 Z
:onion05:指教?? 要指教就問老野喇.... 我唔悉指教駕....
BIG ...SO BIG..
原帖由 andychuah 於 2008-4-18 04:09 PM 發表
- T3 E6 `  r, h+ V. bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。BIG ...SO BIG..
0 @; U" ~! }% r# f5 t6 m* a0 U
公仔箱論壇; m' J9 }2 M: W! d9 i
5.39.217.76+ U/ x0 ?  p: m, y2 B; k( \& F: k2 k
你用錯了..... 應該系用.... {0 o$ R3 C+ D" }+ {- O1 w
fat ...so fat.....

回復 #49 howgeemun 的帖子

我要點捨得 ban 你啊~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ w6 o/ Y7 o6 ]. E7 k- O4 ?
嘻嘻
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 04:56 PM 發表 ) H  l6 W! s5 ^3 v
我要點捨得 ban 你啊~0 Y% x6 T$ u, v) e2 e
嘻嘻
5.39.217.76# z: }/ j; o5 o, l3 W
tvb now,tvbnow,bttvb/ ]) q3 `* k; @( [6 ?# Z4 R
你系先好講啊.....
嘩 咁多回覆既 !:onion14:

回復 #68 dororo 的帖子

因為係尤物~
0 J/ d. r) e; o( e/ C6 ~哈哈
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 Ca. 於 2008-4-18 05:11 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' \" \& u2 e7 j& `/ k3 J: z
5.39.217.76" w/ j4 Q3 ~) X+ T
-_-...公仔箱論壇! [6 l7 x2 Y' j$ j. m( J1 U/ F4 I
我從來冇做過呢回事=.=
) R6 ~5 C. ?- y1 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。男朋友ge...隨緣啦~o岩就自然會遇到ge  (我估)
1 B( r4 ?% x6 s6 F" j6 S' X# G2 B1 s
講得岩啊.....  系你既就系你既....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 g' P- P4 y: M  e1 C$ x

- i7 Y" ~: Q  {唔系你既...勉強都無幸福....
原帖由 dororo 於 2008-4-18 05:24 PM 發表 ) O& {7 c+ F  s0 E4 r# Z
嘩 咁多回覆既 !:onion14:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 h2 I& D' S1 O& |

7 \. z) s% l9 x  P. p2 d 唔系好多 J. ......
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 05:44 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; f" O3 q4 A7 O- ~- M" [
因為係尤物~
, d# e3 W7 b# U* b. ]8 o4 c9 |5.39.217.76哈哈
! ~# c- v6 s* Z6 ]+ v; ~tvb now,tvbnow,bttvb) i7 b" w0 H. I# E2 D$ y% r2 _
尤物 = 魷魚狀物體 ???  
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 02:08 AM 發表
( y- v5 o4 z& s4 T7 N
; ~- r' P7 j( s9 E) H9 f- y+ F- y9 m! p) K
可愛 ??   可憐無人愛啊..... ! _) i6 n' m; s- G

: F( ?; x: J! c( |0 a+ Y公仔箱論壇sexy.... 豬扒就有....
' z" V5 v* g! X; ~5 ?# C5.39.217.76
& O6 r/ s8 q& w& o* x$ A1 d& {' t
無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳 2 ]( B% n) m( |, U; n9 s3 o" _

2 K3 [! _4 z1 W+ a8 _: w! l豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
妳的思想如何,你的日子必定如何
汶汶好靓女嚄。。。
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 07:59 PM 發表
8 W# u$ M* ~3 x( v9 q- h! l6 Dtvb now,tvbnow,bttvb" I, f: h9 z' w/ A0 _8 b- f

( Z$ L. W! M, _$ L6 r# [9 N公仔箱論壇' d4 V& b! l9 t
無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳 * z8 \' \/ H4 t" x0 H6 n6 p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Z1 P( m1 P5 I! t
豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
: V  U! b- A; h- C$ Z+ z" t
* W2 A+ R/ j9 j, WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 爭住愛我 ??  
/ U& |) @, Q% D1 Y# S( Z6 W$ Y! j# K$ V5 l公仔箱論壇
; Z& Y; n" z* itvb now,tvbnow,bttvb我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既.... 公仔箱論壇6 X8 Z) }7 A% g8 @
: W# E% n0 N' o# R8 u
我就已經好滿足駕喇  :onion14:
8 P6 k$ x# b' C" [) ?% N+ ?5.39.217.767 X) B: x3 O; y
我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等住你 ....
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 08:22 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 U7 L' ?, ?* j0 U9 O; e! d
汶汶好靓女嚄。。。
6 b9 Y" J5 T- h4 B4 f" v8 q- z
公仔箱論壇* m* q4 R! A/ d- `$ \. [
輝哥哥 你都甘玩我.....
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:24 PM 發表
. q; y. ^$ R& B+ T* `) E公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb! W5 u' q1 Z6 \/ @% P: D

" r! V8 x( B9 N( h' L' h公仔箱論壇 爭住愛我 ??  
% G" c7 e  O2 [( G5 |公仔箱論壇
; B% L. ?+ W2 b7 h( \! O2 ?0 Y9 G2 T公仔箱論壇我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既.... 5.39.217.76, e' {! h2 x; {  |8 `
6 s+ }& a; p! m. \
我就已經好滿足駕喇  :onion14:
- z% }( T/ L8 m' c4 D( y公仔箱論壇$ b5 {) X# S9 ^0 i$ s
我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等 ...
7 s# W6 }; b2 s5 q0 k5 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 \" [+ B4 [4 x, E& ~& }4 ktvb now,tvbnow,bttvbha  ha  妳講得岩, 愛妳只需一個夠~~
8 }' {% M& j- m! e' L4 Q+ j6 ~tvb now,tvbnow,bttvb唔好咁客氣la,  咁客氣ge靚女,買少見少~~
& r& _3 ]: \- |* u8 qtvb now,tvbnow,bttvb仲有好多靚女等緊我?             just 等  囉     
妳的思想如何,你的日子必定如何