返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
6 O: P# c* O- [3 g6 _( E  ^
; V- E' b1 Y" f- @, @* M5 ^4 I大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
, {9 l0 p- i2 V# g( v$ Jmsn:jasonlaw19880215@hotmail.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ f8 z4 i2 S) i% E) W
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wo
7 w1 b% t6 f: S7 |; C/ `! xplaylord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。  n/ u; {' p) E9 c
阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
! `# _+ g' o6 G! A/ q" y7 M公仔箱論壇
) \2 F9 Z3 B: Btvb now,tvbnow,bttvb人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨 公仔箱論壇% F$ V# }; n0 B
公仔箱論壇# H6 d2 a! s+ h; u: o  O6 R9 W& k2 H+ {
Welcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 |! z; r* J: g+ q; Y3 e, M  l
阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨 5.39.217.76  J  x  B: Y9 t4 w( P
5.39.217.76) J* r+ S: a6 L+ _+ g, l
Welcome  Welcome!
+ {! a- V0 z, T* Q3 {yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
1 I0 I  u3 V' z4 b; V; Rmsn:jasonlaw19880215@hotmail.comtvb now,tvbnow,bttvb( L' X" g" ]+ c0 D. b% g" m0 L
黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
, }- V2 R  J  H5 Q" |
! K# L8 n. W3 {: N* X/ ~8 n公仔箱論壇係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
tvb now,tvbnow,bttvb. [8 }3 s3 o6 X7 F9 H4 r& y: b
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: }6 S# }9 _* W$ E4 [" U! m
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1tvb now,tvbnow,bttvb* q; T4 X/ Z/ c# w7 X" T/ H7 a# N
喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d