返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到.."今年聖誕我想要頸巾..可嗎.3.??

我要識人..好多好多的人唷-3-v3 e( Y2 X8 Y5 W* G# n  Z- [% ~
咁有冇人俾我識啊.3.??公仔箱論壇1 f+ U$ I3 c# ~2 T4 b0 s$ ]
好凍T^T快凍死了-口-""
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( E2 h+ [, l6 P/ @/ |' R
唔知點解今年聖誕好想收頸巾.."7 h7 A" x  w" r) H
要人手嬂的..買回來的..我不要.3.vtvb now,tvbnow,bttvb3 J9 M/ b2 q2 I4 v. D. }* b% H8 F
仲有我唔令..說令或SUPPORT..類似的留言不會回.."
9 j( W/ {, n" a% u7 s: E其他的都回..傾計的歡迎.."

& e" X" u8 {4 X% g# ^" ^5.39.217.76睇完POST唔留言的..永遠單身,,^_^
: j0 o' x1 j  V& n; ^, h# d7 Y7 s5.39.217.76: T+ A: s' k/ l: f3 J0 n/ ~

7 b+ Z5 [" A9 q8 h( J, ~5.39.217.76公仔箱論壇& @+ u$ @  L5 U8 R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 T2 u& v+ i1 J% [( f) A+ m2 p

) \- A9 n) z, M! Btvb now,tvbnow,bttvb
呢度係自貼區喎
原帖由 JOEKER 於 2008-12-17 09:25 AM 發表 7 i1 R: C( A5 S) w
呢度係自貼區喎
: l7 ~( g9 ~. h- Q對唷..不是貼自己的相的區嗎-__-??
啊。。。。。
2 V2 \7 Y( C" \; j- Stvb now,tvbnow,bttvb
1 g& q7 g" j# ^8 E' mtvb now,tvbnow,bttvbwhat 's going on .......
人生不在乎得到什麼, 只在乎做過什麼!
wo。。。。睇唔到個樣
born to die
么都看不到....
原帖由 vamp 於 2008-12-17 05:13 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 |) l/ `% ~% ^1 N: q& b5 i3 h2 ?
啊。。。。。
! e5 h+ B; P3 E! I1 K/ R# jtvb now,tvbnow,bttvb
# r5 f+ }0 |4 t% i" O: ftvb now,tvbnow,bttvbwhat 's going on .......
8 J3 F/ S8 Z- ]' T$ \3 q
什麼意思-_-?
原帖由 YUYUME 於 2008-12-17 05:14 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 v( v; d' U8 Y
wo。。。。睇唔到個樣
$ T3 [, u  Q0 i! O8 j' [5.39.217.76多人回的話..遲一回加一些在動漫節的時候跟朋友一起影的相好了-_-
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-12-17 09:14 PM 發表 ! x( I5 ^4 `. _! c* @& b
么都看不到....
6 x8 M: T% q. q4 O3 G, t5 ]  z公仔箱論壇整左頭..只看到半邊面-_-
你在post什么照片???
原帖由 金山脚下 於 2008-12-18 10:15 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb+ z# e7 A! W: h% N/ d/ g+ w
你在post什么照片???
' B$ |( Q9 U6 ?$ N整左頭化左妝既相-_-
...后边果句话好毒
原帖由 355923273 於 2008-12-21 12:53 AM 發表
9 I0 t0 K7 W5 M# n( ]1 i/ n% e- U' N...后边果句话好毒
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ], t, u; }( M  g
都冇人留CM-_-
我唔留都唔會變單身   xd
原帖由 MRS.鬼妹 於 2008-12-22 04:29 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Y+ K; B$ ^% G! z
我唔留都唔會變單身   xd
tvb now,tvbnow,bttvb5 q1 o+ B/ n  k  S" O
點解-3-?