返回列表 回復 發帖
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:08 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb& v7 V& Z9 Q1 i. g  b, f- Z1 y
你好牙...我都係hk人黎架...
, |7 l; s0 S7 }  k9 R8 @! `. z5.39.217.76你唔洗理toyo88架..佢...傻架 . [3 P) `$ `% t, P
你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...$ n. I7 W4 i2 b* |1 W8 n6 h& R
但都支持你po既靚靚自貼...
5 |9 i& E5 K9 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...tvb now,tvbnow,bttvb% h% P3 ^4 C4 Q2 ^, n
...
; U4 S8 L8 @9 p. ]& I4 F" w5 o3 e公仔箱論壇thx u
你想kiss
原帖由 KwokLau 於 2009-1-5 06:24 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 y  J) o+ }$ v; N0 w+ P' N
你想kiss
4 G3 ~# v8 F! s- X% f' [. Q$ C公仔箱論壇冇講過..
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表 公仔箱論壇5 @0 F" O1 X0 E/ k
公仔箱論壇1 E+ }5 j6 ?- Z, F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) k' n' }+ T5 K. k# a. [
她已经和我订婚了... " q, b! j5 @0 r9 T; O) ?! u  \
礼都收了... tvb now,tvbnow,bttvb, e" l. P: @( }) N" x
聘礼也收了.... " \1 H$ G6 U# Y$ I
你自作多情吧....
6 V8 T' M0 J$ R  r' rtvb now,tvbnow,bttvb哈..你ga?haha
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 03:32 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 A0 k% L0 E4 }2 R8 m3 f! d: p
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
- J  f/ q8 m" M9 H: Y! y- c4 @! Qtvb now,tvbnow,bttvb对唔住
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:29 PM 發表
# H0 P  L& o$ Y) i8 m- }5.39.217.76
' I; o5 Y" j3 _. ztvb now,tvbnow,bttvb对唔住
) b* a6 a1 I6 c. m5 I
哈哈,,,唔駛~~~少少知道你講咩..仲知拖我落水...
* z4 ]' r3 h1 f" E/ _% D7 x傻傻的你們..呵
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 08:42 PM 發表 $ R  v3 M0 Z$ ~( g5 Y( P

4 r8 x+ {7 e& M( D) vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,,,唔駛~~~少少知道你講咩..仲知拖我落水...
1 e* ?. c- l$ w, J  Ktvb now,tvbnow,bttvb傻傻的你們..呵
有代溝
born to die
沟女变代沟.................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:45 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; B0 w( F: t$ `' A
有代溝
tvb now,tvbnow,bttvb- p9 [- A0 t( h& n2 x
少少呱~~我未見你ADD我啵...FACEBOOK
3 P1 x+ l& r. x+ |$ \1 otvb now,tvbnow,bttvb你ADD我用E-MAIL個個搵 .會搵到~~POOHPOOH_NAT@YAHOO.COM.HK
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 08:51 PM 發表
' w" l6 m+ `3 Z
% z$ B* z' {9 R- M, ?tvb now,tvbnow,bttvb少少呱~~我未見你ADD我啵...FACEBOOK
" o* b  C' W3 w0 n9 l, ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你ADD我用E-MAIL個個搵 .會搵到~~POOHPOOH_NAT@YAHOO.COM.HK
add左啦。。。好似等緊你
born to die
路人甲.........行过.........................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:52 PM 發表
  Z8 s& A2 T/ t5 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。add左啦。。。好似等緊你
9 \+ v" n- b$ g' [公仔箱論壇我ADD左你啦
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:54 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb# Q/ J" ?1 L3 ?9 D
路人甲.........行过.........................
溝女唔成功呀....唔好傷心啦
born to die
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:54 PM 發表 5.39.217.76! _( C, y+ \) R0 R; i1 ~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c! I9 F  L: q% H
哈哈.唔好溝女啦.