返回列表 回復 發帖
同阿簡一樣!~ 有食力呀!~
阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
卡娃兒呢~ :-* :-* >:D<
我到在ny。。超无聊。。
你好靓女者。。。一阵搞到呢人失眠就唔好啦,。。。
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 12:05 PM 發表。 
9 I6 @6 E3 A; l" |. K) \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
) W* H+ R' X, k3 G: o: kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' }2 G& \, V% a& m/ p: ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。梗係好啦!~
5 F6 ?+ J1 H" C5 K& }tvb now,tvbnow,bttvb我睇過妳相簿, 係小小過重0者!~ 妳男友都好後生喎!~
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
btw..... i really like ur haircut ar^^
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 01:50 PM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 @  d% L- P7 G/ Z
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
2 ~! u+ h5 h7 w

" |0 s  c5 U/ B/ k: J3 b- Y0 L. O我睇呢個咋, 唔係係咪妳講果個呢!~?
& u2 y% i: ]7 m4 E5 s5.39.217.76
& u3 e( a3 J; Y! B8 }! yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。???????
: ]' o0 b% Y  l9 L1 f5 L2 h' [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇9 L1 f0 q# ?8 n- ~- g0 R
好多相睇架!~公仔箱論壇1 G  T1 _3 f! {7 |

0 v8 ^" S- P, O[ 本帖最後由 getronics 於 2006-11-14 01:55 PM 編輯 ]
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 05:17 PM 發表。 5.39.217.763 U% R* Z* k, a
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
& ^# T8 \5 P3 |6 `. Y
0 o0 {# ?: A- D
我又要睇
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 06:18 PM 發表。 
- o8 v  q7 f+ B* W! ^6 y8 i不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. u  I6 m0 Q* s" I

' D$ s  i0 b% m3 G& P8 B再影
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-14 06:17 AM 發表。 
! J. Q% S. G# D公仔箱論壇我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
4 a, |3 @: m9 Q( ~& a

( |/ Q" [: S( Q3 Rtvb now,tvbnow,bttvb已經close 番喇!~
唔好咁快打沉我啦...