返回列表 回復 發帖

[公告] 《“動漫及遊戲音樂區”發佈獎勵計劃》得獎者mutoyos samlaihim Shadowkail wicl ~Ka*Ka~ Kawaii@初音

,  描述: 已經結束,得獎者請入內回覆

《“動漫及遊戲音樂區”發佈獎勵計劃》最高可以獲得 功勳 50分$1,000,000 tvb現金     

動漫及遊戲音樂區”發佈[BT下載] [空間下載]獎勵計劃 094 6開始-0966 已經結束

2 個月內發帖最多和最好者 最高可以獲得 功勳 50分 $1,000,000 tvb現金

<< 必須符合以下資格>>

1. 每個主題必須超過 4 歌曲

2. 每位發佈者~在每 2 個月內少發 10 個帖以上

3. 每個主題必須內容有足夠資料

4. 無犯過版規< 抄襲其他會員的主題~抄襲其他會員的主題者不可以再次參加這個獎勵計劃~洗版,呃Post灌水無意義回復 >

第一名:可以獲得 功勳 50分 $1,000,000 tvb現金

第二名:可以獲得 功勳 40分$ 500,000 tvb現金

第三名:可以獲得 功勳 30分 $ 100,000 tvb現金

《“動漫及遊戲音樂區”發佈獎勵計劃》已經結束

今次係我第一次舉辨獎勵計劃,雖然參加會員好少,

之不過我都非常感謝咁多位一路以來支持TVBOXNOW 公仔箱論壇 和 本區“動漫及遊戲音樂區

所以我決定每位在 09年4月6日09年6月6日 內發帖都會得到獎金(除咗發帖格式不合版規之外)

第一名.....
mutoyos 一共 12 帖,每帖格式都非常之好  
得到獎金×2   2000000(2百萬) 評分 50

第二名..samlaihim 一共 9 帖,有d歌係你自己CUT出黎,好特別  得到獎金x1.5 1500000(150) 評分 40

第三名...Shadowkail 一共  8 帖,有d格式有問題,不過都感謝你的分享 得到獎金  1000000(1) 評分 30

另外仲有安慰
wicl  ~Ka*Ka~  Kawaii@初音 每位各一帖 每位各得到獎金  100000(10) 評分10

每位得獎者-獎金我直接存入轉賬去各位的戶口,評分就要各位此帖上回覆,我再去加評分各位

如對 本區“動漫及遊戲音樂區”有任何議見 ,都可在此帖上回覆(請不要灌水)

第 1 條會吾會多左D ...

一張帖內發 OP + ED, 加埋都可能吾夠 10 首歌。

10 首歌這要求好似高左小小 ...
多謝您俾我既意見,我已經修改咗

評分次數

• ~劍全~

想請問一下

即是如果是一隻普通的專輯:4首歌曲
是不是不合資格,一定要5首或以上?
想請問一下

即是如果是一隻普通的專輯:4首歌曲
是不是不合資格,一定要5首或以上?
mutoyos 發表於 2009-5-28 07:49 PM
在同一個主題內有 4 首歌曲已經合資格
  我永遠嘅好拍擋好老友-- rickyeva ,BBQBBC19
在同一個主題內有 4 首歌曲已經合資格
~劍全~ 發表於 2009-5-28 08:21 PM
還以為需要五首或以上歌曲才可以參加

那麼我參加吧,剛剛好發了十個帖
谢谢楼主,下次还有这样的活动吗?

評分次數

• ~劍全~

谢谢楼主,下次还有这样的活动吗?
Shadowkail 發表於 2009-6-6 10:55 PM
會再有獎勵活動,可能再過多一至兩個月再舉行

不過你d帖格式有問題,請再改改佢

請再繼續發帖分享 下次第一名可能會係你
  我永遠嘅好拍擋好老友-- rickyeva ,BBQBBC19
會再有獎勵活動,可能再過多一至兩個月再舉行

不過你d帖格式有問題,請再改改佢
~劍全~ 發表於 2009-6-6 11:05 PM
噢,好的,您能说说我的帖有什么问题吗?这样我可以在继续努力地更改,所谓要从错误里学习
噢,好的,您能说说我的帖有什么问题吗?这样我可以在继续努力地更改,所谓要从错误里学习
Shadowkail 發表於 2009-6-6 11:13 PM
你最近發的帖,係欠缺以下幾樣資料
Digimon 01-04 OP+ED+Insert Song.rar mp3 ,  Basquash! OP+ED+Insert Song+歌词
【歌曲格式】:?????
【歌曲大小】:?????                                         
【檔案空間】:?????

你可以望望呢個帖~數碼暴龍01-05全歌曲下載~因為我幫手執執
http://www.tvboxnow.com/thread-693069-1-1.html

仲有係 Digimon Savers Original Sountrack 無註明係 BT 下載 加上無種 (無種就不要發帖)

下次發帖 BT種子請直接上傳到論壇
你最近發的帖,係欠缺以下幾樣資料
Digimon 01-04 OP+ED+Insert Song.rar mp3 ,  Basquash! OP+ED+Insert Song+歌词
【歌曲格式】:?????
【歌曲大小】:?????                                         
【檔案空 ...
~劍全~ 發表於 2009-6-6 11:36 PM
奇怪?我试了没问题啊?可以下载到它的种子,没关系我把它zip起来,然后修改一下
謝謝獎賞

不過我符合資格的帖子不是才10個帖的嗎?

評分次數

• ~劍全~

謝謝獎賞

不過我符合資格的帖子不是才10個帖的嗎?
mutoyos 發表於 2009-6-7 12:59 PM
今次係我第一次舉辨獎勵計劃,所以規則無咁嚴格 (規則係死~人係生,對 TVBOXNOW 公仔箱論壇 有分享貢獻的會員,我都覺得要有回報)

你在2個月一共發帖 12 帖 得到獎金×2   2000000(2百萬) 評分 50  係你應得 (加上我PM你帖格式有問題,你都立即修改,再次多謝你合作)

唔需要太計較邊個帖符合資格,請再繼續分享 和 支持TVBOXNOW 公仔箱論壇 !!
我都唔知自己竟然可以得獎,真係多謝哂!
我會繼續努力,可以和名位分享更多好歌!

評分次數

• ~劍全~

我都唔知自己竟然可以得獎,真係多謝哂!
我會繼續努力,可以和名位分享更多好歌!
samlaihim 發表於 2009-6-7 04:08 PM
你既帖有d係自己CUT出黎,請問係唔係 ??

我個人覺得幾特別,加上有粵語版添 (懷舊超人歌好難揾得到,再次多謝你分享)

都係果句~今次係我第一次舉辨獎勵計劃,下次我會再有獎勵活動,請繼續努力 (我會留意你和每一位發帖既會員)

請繼續支持TVBOXNOW 公仔箱論壇 和 本區“動漫及遊戲音樂區”!!