返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
: P. ^# V  m5 E5 R/ [5.39.217.76請問邊度有得睇?
我都想睇番呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: r3 ]7 R! k8 z2 R3 P
請問邊度有得睇?
0 W0 G( F$ y' E9 [4 |+ w公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
, j& y2 k3 ?& c0 R. f6 y公仔箱論壇我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
  t$ Y3 Y) n6 I! u! I
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ]" x6 O3 `7 W; e! n. u7 r. b
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
( O- P  o1 ~5 g/ W% j+ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 }/ q! l7 V5 a/ q
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
) J7 Y/ b4 y3 {3 D/ `) ^公仔箱論壇
  j7 K- a3 k" E* p+ \7 P  Q5 F- y上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
4 i* @3 {2 ]( S$ r3 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
& T3 J" P3 l& ?5.39.217.76樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
* \* n& v, z/ \# Z你就咁上網睇睇唔到架
" N% G/ p5 h4 T3 m
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
& U0 d6 w3 r; Y, p. _0 ?你就咁上網睇睇唔到架
8 P: J  M( s7 i* }8 c  ^. M$ E5.39.217.76liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
, ~/ \0 J" [/ b. D* X4 Z8 a公仔箱論壇
/ n& c9 k. v& d; ~% \: A, {! ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@
' t# v* Y' ~" ~7 W, ?0 A0 ]咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 c* p8 j! v$ ~8 e8 ]! o: ~* O* T

C( g4 V& q8 @4 g7 b: H公仔箱論壇原來係咁@@
; D7 x$ c4 u, ^/ p1 @3 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
3 k/ z$ s# g: B. D  J+ v5.39.217.76熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
2 l) k1 Y; B' M" P5.39.217.76點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
& V6 J1 E6 X3 g! w8 S3 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
! P# a/ h/ w7 D) wtvb now,tvbnow,bttvb點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦! V, P) U/ Y* u; o) G- z
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添% Z! d# F+ I4 D
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 E; ?, g+ ?; R6 G1 p' X) C" }* @
tvb now,tvbnow,bttvb0 C( [2 E; P( T- p# ~$ j9 T
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變2 {9 G! ]* s3 E- h7 s( d
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
6 r9 _7 L* |- G+ k- N5.39.217.76. v$ S& b+ X' |7 b% l
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...) [7 a" C8 m) O3 x1 G6 i
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。