返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2008-12-31 03:37 PM 發表
嘉嘉真系越來越聰明了~~~
你回来啦。。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
..爬樓真辛苦....終於爬上嚟啦.....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
明年我会公布答案。。请大家期待。。
原帖由 无印良品 於 2008-12-31 04:03 PM 發表
..爬樓真辛苦....終於爬上嚟啦.....
你爬这里吗??不是很多罢了。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-31 04:10 PM 發表
明年我会公布答案。。请大家期待。。
富豬....我E+過水你先啦...我聽日可能唔上啦...

要去行街街....難得放假...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
tingx2  2008-12-31 04:16 PM TVB 5000000 元  積分轉出  

加油!!!
原帖由 ngls 於 2008-12-31 04:11 PM 發表

你爬这里吗??不是很多罢了。。。。
我要學嘉嘉```哈哈...我要追長腿美女....
原帖由 无印良品 於 2008-12-31 04:16 PM 發表
tingx2  2008-12-31 04:16 PM TVB 5000000 元  積分轉出  

加油!!!
咁快俾钱我。。我唔包我唔会走佬的啊 。。
原帖由 无印良品 於 2008-12-31 04:17 PM 發表

我要學嘉嘉```哈哈...我要追長腿美女....
我的腿很短罢了。。 。。。
原帖由 ngls 於 2008-12-31 04:24 PM 發表

我的腿很短罢了。。 。。。
甘我不是很快就可以追你上了???

原帖由 无印良品 於 2008-12-31 04:28 PM 發表

甘我不是很快就可以追你上了???

可能你会超越我哦。。。。。
还可以猜吗~

一个=jclai
一个=靓公
1个系kucing, 1 个系babi
原帖由 mun2 於 2008-12-31 05:13 PM 發表
1个系kucing, 1 个系babi
少何,你会这个时间出现

回應 mun2 第 163 篇文章

mun mun, 今晚有冇節目? 上山打老虎咯...........??