返回列表 回復 發帖
點呀點呀~~~咩環境呀
主任 發表於 2010-5-2 08:55 PM
今日我已經同老闆娘講咗佢D衰嘢。。。
點知收工果陣佢話唔鍾意我中午時顧著食飯唔理D客。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
咁難相處嗎?
小飛機 發表於 2010-5-2 11:06 PM
新黎果兩個擺到明要做大。。。
呵~~靚靚
小飛機 發表於 2010-5-2 11:23 PM
boss 晚上好。。。。
今日我已經同老闆娘講咗佢D衰嘢。。。
點知收工果陣佢話唔鍾意我中午時顧著食飯唔理D客。。。
真爱难求 發表於 2010-5-2 11:26 PM
食緊飯又點顧d客呢?
晴晴放工啦
做工受佐气啊?
條骨都無佐lu
聽日開始返12.30,就系因為咁佢地已經唔鍾意。。。
我已經中午冇休息直踩到收工,家陣連食飯都冇時間坐定定食。。。
佢地話要輪流食飯,ok,我冇問題!!!
我已經輪到三點先食飯,家陣又話我顧住食飯唔顧D客。。。
佢地食飯果陣我幫佢地睇住D客,輪到我果陣,佢地就返屋企休息2個鐘。。。
咁樣做對我公平咩??
食緊飯又點顧d客呢?
小飛機 發表於 2010-5-2 11:31 PM
佢地就系要我放低唔好食飯,去顧D客先咯。。。。
晴晴放工啦
做工受佐气啊?
lhy92725 發表於 2010-5-2 11:33 PM
骨貓。。。俾D是非精玩。。。
聽日開始返12.30,就系因為咁佢地已經唔鍾意。。。
我已經中午冇休息直踩到收工,家陣連食飯都冇時間坐定定食。。。
佢地話要輪流食飯,ok,我冇問題!!!
我已經輪到三點先食飯,家陣又話我顧住食飯唔顧D客。。。
...
真爱难求 發表於 2010-5-2 11:35 PM
邊有d人咁差架
骨貓。。。俾D是非精玩。。。
真爱难求 發表於 2010-5-2 11:38 PM
D咩人黎架?
黄马褂啊?
话比老板娘听啦
條骨都無佐lu
邊有d人咁差架
小飛機 發表於 2010-5-2 11:46 PM
咪呢兩個搞屎棍咯。。。
凡事都要讲个"理"字
條骨都無佐lu
D咩人黎架?
黄马褂啊?
话比老板娘听啦
lhy92725 發表於 2010-5-2 11:50 PM
中午我已經講咗俾老闆娘知。。。老闆娘已經話過佢地。。。
佢地就系唔鍾意,所以家陣又話我顧住食飯唔理D客。。。
凡事都要讲个"理"字
lhy92725 發表於 2010-5-2 11:52 PM
所以我“理”得佢地死。。。我先唔會理佢地。。。
所以我“理”得佢地死。。。我先唔會理佢地。。。
真爱难求 發表於 2010-5-2 11:54 PM
悟使为佐D甘人劳气
條骨都無佐lu