返回列表 回復 發帖
唔會啊。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 11:53 PM
唔會咩~~唔會肚餓??
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
唔會咩~~唔會肚餓??
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 11:57 PM
唔會肚餓。。。有時媽咪有煲湯都會留俾我。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
影幾張你D玩具俾我睇睇。。可以嗎???
真爱难求 發表於 2010-4-21 11:51 PM

呢道係加拿大BASEMENT 未回流時影低..而家果道仲多..未執好費事影住
唔會肚餓。。。有時媽咪有煲湯都會留俾我。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 11:59 PM
有時..唔係時時...養你都幾好..唔使食野
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 12:05 AM
上檔喇你 晴晴不知幾刷得
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
主任 發表於 2010-4-22 12:09 AM
甘大獲
你又知...

呢道係加拿大BASEMENT 未回流時影低..而家果道仲多..未執好費事影住
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 12:03 AM
有無做番個旋轉飾柜呀
有無做番個旋轉飾柜呀
主任 發表於 2010-4-22 12:13 AM
唔夠位旋轉...有32尺長...大飾柜揸..

榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 12:03 AM
我睇唔到張相。。。。
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 12:05 AM
以前系加拿大一日一餐。。。
唔夠位旋轉...有32尺長...大飾柜揸..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 12:17 AM
32 我好想參觀吓喎
哈哈哈。。。俾你識穿咗添。。。
我睇唔到張相。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-22 12:21 AM
我地香港睇到喎

我地香港睇到喎

榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 12:25 AM
我呢度睇唔到啊...........................