返回列表 回復 發帖
無問題額~~~不知幾羨慕添
主任 發表於 2010-4-21 01:11 AM
使乜羨慕我地,你都可以等你果MISS門架。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
喟~~主任..快d去訓啦..聽日返工呀
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:12 AM
聽日休息, 約咗晴晴去拍拖拖呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
大馬彩票4個號碼架。。。六合彩系另一種。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:14 AM
4個號碼咪好易中
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
使乜羨慕我地,你都可以等你果MISS門架。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:16 AM
Miss 唔係我嫁
主任 發表於 2010-4-21 01:16 AM
聽日休息, 約咗容容去拍拖拖 好d...
主任 發表於 2010-4-21 01:16 AM
你咪亂講嘢啊。。。等陣你果MISS誤會就唔好啦。。。。。
4個號碼咪好易中
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:16 AM
都唔系咁易架。。。。
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:18 AM
嗱~~~你話蓉蓉比晴晴好 d 咋, 我無話呀
你咪亂講嘢啊。。。等陣你果MISS誤會就唔好啦。。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:20 AM
miss出詨剪
嗱~~~你話蓉蓉比晴晴好 d 咋, 我無話呀
主任 發表於 2010-4-21 01:21 AM
有咩所謂..你有蓉蓉..我有情情咪得囉
Miss 唔係我嫁
主任 發表於 2010-4-21 01:17 AM
唔系咩???但係我睇到個個都話你同佢系一對嘙。。。。
有咩所謂..你有蓉蓉..我有情情咪得囉
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:24 AM
比哂位你入啦 擺酒記得請我喎
都唔系咁易架。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:20 AM
咁又係...中哂4個字都好難...以前加拿大中3個字都好難..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:18 AM
蓉蓉系邊個啊???
miss出詨剪
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:21 AM
咁就要小心咯。。。。