返回列表 回復 發帖
聽講..星加坡 同 大馬 日頭係冇人出街喎
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:35
谁跟你讲的?
你是不是最近看Days breaker 太多了
机机是老板吗?他是香港人来的也
蛋挞也是香港老细?
allex84 發表於 2010-4-10 01:45 AM
我叫小飛機做boss架。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
这里真的几热的啊!
不过好彩最近常下雨才不会那么热
不是每个马来西亚人都晚睡的
除了那个笌菜妹而已
allex84 發表於 2010-4-10 01:48 AM
熱~ 我很怕...我是冰人...之前住加拿大..很凍
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
因同時做緊其他野
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:46 AM
哇。。老細即系老細,忙到家陣都未忙完。。。
甘~~~怡保芽菜雞..係咪馬拉名菜??
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:41
严格来说是马来西亚的华人发明的
如果被你说成是马来名菜的话,那么意思就是马来人的菜了
似笌菜鸡多啲
allex84 發表於 2010-4-10 01:46 AM
你就似。。。。。
你黎大馬,我請你食又點話。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:48 AM
大馬.出年黎睇F1...順便探吓你
这里真的几热的啊!
不过好彩最近常下雨才不会那么热
不是每个马来西亚人都晚睡的
除了那个笌菜妹而已
allex84 發表於 2010-4-10 01:48 AM
咁我要返工嘛。。。只有收工返到屋企先有得上網。。。
你黎大馬,我請你食又點話。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:48
要请都请我先啦
严格来说是马来西亚的华人发明的
如果被你说成是马来名菜的话,那么意思就是马来人的菜了
allex84 發表於 2010-4-10 01:53 AM
等如 香港人 發明左蛋撻..
係家族生意...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:48
什么样的家族生意?医师?
I'm Hong Kong ,canadian加拿大人
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:49 AM
哦。。原來你本身系加拿大人黎架??
多倫多定系溫哥華啊???
I'm Hong Kong ,canadian加拿大人
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:49
你是说你现在香港,但是是加拿大人
怡保芽菜雞..有冇相post 黎睇吓..個賣相
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:49 AM
你去搵返我之前嘅post就睇到啦。。。
怡保芽菜雞..有冇相post 黎睇吓..個賣相
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:49
整个笌菜妹那么大份在这里了,你还不够吗?