返回列表 回復 發帖
靚靚~~~你肯食我緊係肯煮啦
小飛機 發表於 2010-4-8 10:07 PM
咁我就期待你煮俾我食。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
靚靚係懶瞓豬
小飛機 發表於 2010-4-8 10:09 PM
未夠鐘返工,咁早起身做乜窩。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
靚靚~~~你肯食我緊係肯煮啦
小飛機 發表於 2010-4-8 10:07 PM
點呀~許民强...仲唔快d煮啦..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我路過啫, 佢哋就............
主任 發表於 2010-4-8 10:27 PM
我都系同佢打個招呼姐。。。。咁都有問題???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晚安~~情情...呢個名幾好聽...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-8 10:48 PM
我系叫~~晴晴~~唔系情情嘙。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
未夠鐘返工,咁早起身做乜窩。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:35 PM
我都係 11點先起床
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
點呀~許民强...仲唔快d煮啦..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-8 11:36 PM
哈哈。。乜佢姓許架咩??好彩我唔系姓馮。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我系叫~~晴晴~~唔系情情嘙。。。
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:40 PM
我覺得'情情'比較多d情
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我都係 11點先起床
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-8 11:40 PM
你返幾點啊??
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我覺得'情情'比較多d情
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-8 11:42 PM
要咁多情做乜???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
靚靚回來了
你返幾點啊??
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:43 PM
返幾點都得
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
咁我就期待你煮俾我食。。。
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:33 PM
好吖~~~靚靚想食乜? 等我煮俾你
哈哈。。乜佢姓許架咩??好彩我唔系姓馮。。。
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:42 PM
撻撻最鍾意幫人改名架
要咁多情做乜???
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:43 PM
真爱难求.梗係要多d情啦
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
返回列表