返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 02:12 AM 發表

知你呢期睇得"韋小寶"多啦!~~~
你睇得比我多点
我先睇到第5集J
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 02:15 AM 發表

你睇得比我多点
我先睇到第5集J
禽晚唔知邊個同我say睇到10幾多集呢呵?!?!?!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 02:17 AM 發表

禽晚唔知邊個同我say睇到10幾多集呢呵?!?!?!~~~
我講梗~~碧血鹽梟~~啊
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 02:20 AM 發表

我講梗~~碧血鹽梟~~啊
你有無留心聽書啊!~~~我都say過我未睇過呢部劇lo!~~~
洗唔洗甘多啊....
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 02:22 AM 發表

你有無留心聽書啊!~~~我都say過我未睇過呢部劇lo!~~~
咁你又有没有留心听我講啊!~~~我都say过我睇梗呢部剧lo!!
原帖由 aishamin 於 2009-1-22 02:23 AM 發表
洗唔洗甘多啊....
咁多乜嘢呢?~~~
原帖由 aishamin 於 2009-1-22 02:23 AM 發表
洗唔洗甘多啊....
咁多乜野啊!!
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 02:26 AM 發表

咁你又有没有留心听我講啊!~~~我都say过我睇梗呢部剧lo!!
係呀係呀~~~但我就can't see lo!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 02:29 AM 發表

係呀係呀~~~但我就can't see lo!~~~
咁你仲话我无留心听书
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 02:31 AM 發表

咁你仲话我无留心听书
我讓吓你咋!~~~ HAPPY MA?~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 02:32 AM 發表

我讓吓你咋!~~~ HAPPY MA?~~~
你咁算点喔
唔多觉lo !!
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 02:35 AM 發表

你咁算点喔
唔多觉lo !!
唔好咁啦!~~~ 番you llo!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 02:36 AM 發表

唔好咁啦!~~~ 番you llo!~~~
你几时做咗猪八戒架!!

原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 02:39 AM 發表

你几时做咗猪八戒架!!
咁我咪有"元帥"做?!?!?!~~~~~~YEAH!!!!!!~~~~~~ :crazy: