返回列表 回復 發帖
原帖由 raytian 於 2009-1-22 12:30 AM 發表

小兄弟..你真好人,晴晴(傻豬仔)就拜托你了//
唔駛拜托咁嚴重啦!~~~ 呢個本就是我的份內事,唔駛咁講啊!~~~
仲有...我不好人的!~~~不過都多謝你sin!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 暧昧关系 於 2009-1-21 11:28 PM 發表
好漂亮喔!!!
如果有真人的话就更好啦!
不好意思~~~here只有虛擬的照片拍~~~

小弟叫做Ricky~~~點稱呼你呢?!~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:19 AM 發表

天长地久
好似賣緊手錶廣告咁!~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:20 AM 發表

你地几时在一起架
我都係今day至知啊!~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:25 AM 發表

傻猪仔
你嚟来
人哋又再:shyshy: :shyshy: :shyshy: 啦!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 01:35 AM 發表

好似賣緊手錶廣告咁!~~~
乜你觉得我似卖梗广告咩
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:26 AM 發表

傻猪仔你咪笑fatty啦!!
咁我都係想幫手啫!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 01:36 AM 發表

我都係今day至知啊!~~~
我依家先知
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:37 AM 發表

乜你觉得我似卖梗广告咩
有人請我哋就可以賺番筆lo!~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:39 AM 發表

我依家先知
差不多time啫!~~~ never mind la!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 01:37 AM 發表

人哋又再 :shyshy: 啦!~~~
傻猪仔你咪再play我啦!!
:shyshy: :shyshy: :shyshy: 我都会:shyshy: :shyshy: :shyshy: 架!!
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:42 AM 發表

傻猪仔你咪再play我啦!!
我都会 :shyshy: 架!!
咁咪change咗做一對好:shyshy: :shyshy: :shyshy: 嘅傻豬仔lo!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 01:41 AM 發表

有人請我哋就可以賺番筆lo!~~~
傻猪仔你好识赚钱嘙!!
咁就证明我无选错了
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:45 AM 發表

傻猪仔你好识赚钱嘙!!
咁就证明我无选错了
我唔會讚你識貨GA!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 01:44 AM 發表

咁咪change咗做一對好 傻豬仔lo!~~~
好一对 :shyshy: 的傻猪仔