返回列表 回復 發帖
死賤精!
貓仔、晴晴我今朝食完藥要訓床,藥力發作未訓覺囉!
婉霜 發表於 2011-3-9 11:55 AM
你同sugar應該都系系深圳唱K果晚玩大咗。。搞到家陣兩個都病未好
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
人好多种,悟好因为某D人搞到自己悟开心
应该要让自己过得更好
條骨都無佐lu
骨貓都講得啱,其實有時又有幾多人真係可以做到列
是难架,但讲是非呢样就要首先剔除咯
條骨都無佐lu
有d人成日攞是非當人情邊改到架。。。
晴晴

晴晴
blueocean 發表於 2011-3-9 12:27 PM
danny仔一出現就抽水。。打死你
當時見到你咁寫,其實我都認為系關於“佢”。。。。。
不過唔好理佢啦,d人見到你幸福唔抵得啫,當佢透明咯!!!
勞氣盞自己傷身。。。。delete咗佢系朋友,當冇識過呢種人咯!!!! ...
真爱难求 發表於 2011-3-9 12:02 PM
大年前己經Delete左,佢緊係未試過俾人刪除,佢係我同佢共同朋友度發神經!
聞其聲 不忍見其死
見其生 豈忍食其肉也
睇咗喇。。一個比8婆更加8婆嘅8公,系度睬人地咯
男人之中佢都算超8.。。。
真爱难求 發表於 2011-3-9 12:04 PM
對,超八婆!
聞其聲 不忍見其死
見其生 豈忍食其肉也
大年前己經Delete左,佢緊係未試過俾人刪除,佢係我同佢共同朋友度發神經!
婉霜 發表於 2011-3-9 12:30 PM
由得佢,你地唔好回應,漸漸地佢就會好冇癮。。。。。
danny仔一出現就抽水。。打死你
真爱难求 發表於 2011-3-9 12:29 PM
晴晴變得好惡

晴晴變得好惡
blueocean 發表於 2011-3-9 12:34 PM
因為你唔聽話咯。。。。
由得佢,你地唔好回應,漸漸地佢就會好冇癮。。。。。
真爱难求 發表於 2011-3-9 12:32 PM
我無理佢,佢就走去<愛死你>度繼續up!
聞其聲 不忍見其死
見其生 豈忍食其肉也
對,超八婆!
婉霜 發表於 2011-3-9 12:31 PM
唔好再現勞氣喇。。。如果唔系就唔靚喇。。。。
晴晴變得好惡
blueocean 發表於 2011-3-9 12:34 PM
對得我多!
聞其聲 不忍見其死
見其生 豈忍食其肉也