返回列表 回復 發帖
You really is a Malaysian....
icy97 發表於 2011-1-8 12:25 AM
No, he said before he knew chinglish, he's from China....
good evening 靚靚
Good evening everybody....
晴晴仲未返啵
條骨都無佐lu
晴晴返黎啦。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我一讲晴晴就返啦
今晚你要早D休息啊
條骨都無佐lu
但都要返工喔
lhy92725 發表於 2011-1-8 11:29 AM
今日生意都算ok ,果個外勞早上見佢都ok 到咗中午又話唔舒服。。搞到晚餐踢嗮腳。。。
晴晴知我講邊個!
婉霜 發表於 2011-1-8 04:20 PM
女仔除咗我住怡保,仲有同埋佢啫。。。。
No, he said before he knew chinglish, he's from China....
SweetLemon 發表於 2011-1-8 04:27 PM
你記性都幾好嘙
good evening 靚靚
小飛機 發表於 2011-1-8 10:18 PM
hi boss...........
冇人系度,沖涼先
今日生意都算ok ,果個外勞早上見佢都ok 到咗中午又話唔舒服。。搞到晚餐踢嗮腳。。。
真爱难求 發表於 2011-1-8 11:21 PM
外劳靠悟住
條骨都無佐lu
外劳靠悟住
lhy92725 發表於 2011-1-8 11:30 PM
呢個練精學懶。。。做咗成半個月都搞唔清楚setting。。。。
晴晴早晨,他们做野都无摆个心落去
條骨都無佐lu
冇人系度,沖涼先
真爱难求 發表於 2011-1-8 11:26 PM
早晨靚靚 昅昅先