返回列表 回復 發帖
晴晴 & big big bro~~
ffeel....what r u doing here......
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 01:11 PM 發表
JJ 看见你啦!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 ffeel 於 2008-11-13 11:23 AM 發表
有劳你跟啦
小朋友,你在这里讲什么!!
JJ 我想同你影相啊!!
你需唔需要换过件衫咁咧
原帖由 真爱难求 於 2008-11-13 01:25 PM 發表

小朋友,你在这里讲什么!!
謝謝你。真爱难求。ffeel 欺負我好久了鬥不過他給他嚇﹐ 唉﹗
原帖由 ffeel 於 2008-11-13 11:02 AM 發表

hehe~~靓仔泥到
佐維靚仔!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 ffeel 於 2008-11-13 11:05 AM 發表

氹人唔錯~帮你解冻!!
其實我係太熱流汗啫!
原帖由 ffeel 於 2008-11-13 11:15 AM 發表
快d覆call ~~
在公司做緊嘢嘛~~~
原帖由 xql2009 於 2008-11-13 11:16 AM 發表
很有点花哨
你好啊!小弟叫做Ricky,未請教?
原帖由 xql2009 於 2008-11-13 11:16 AM 發表
不管怎么说还是支持起
多謝你的支持啊!
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 01:11 PM 發表
jj,我食完下午茶啦!
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 01:12 PM 發表
ffeel....what r u doing here......
我都想知
原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 03:33 PM 發表

謝謝你。真爱难求。ffeel 欺負我好久了鬥不過他給他嚇﹐ 唉﹗
Kitty姐姐! what's going on?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 03:54 PM 發表

Kitty姐姐! what's going on?
i pm u let u know 不想公開。