返回列表 回復 發帖
原帖由 kitty@08 於 2008-11-12 10:51 PM 發表

什麼post 那裡的﹖弟弟。
me say 緊your沙士比亞post ar~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 10:57 PM 發表

me say 緊your沙士比亞post ar~~~
看了﹐ 謝謝你的sapport 愛你哦﹗
原帖由 kitty@08 於 2008-11-12 11:06 PM 發表

看了﹐ 謝謝你的sapport 愛你哦﹗
你說你愛弟弟啊!~~~~~~
靚姐姐~~~wake up la!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
猪猪你去page 1 睇睇我们的合照啦!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 12:44 AM 發表
靚姐姐~~~wake up la!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DEE起身啦!!够钟开铺啊!!!~~~~~

原帖由 真爱难求 於 2008-11-13 09:18 AM 發表

DEE起身啦!!够钟开铺啊!!!~~~~~   
WHAT"S MATTER?????? JUST WAKE UP!~~~
我哋又有相SEE LA!~~~這是Kitty mao mao姐姐啊!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 09:26 AM 發表
我哋又有相SEE LA!~~~這是Kitty mao mao姐姐啊!
我已经放在第一页啦!!
原帖由 真爱难求 於 2008-11-13 09:57 AM 發表

我已经放在第一页啦!!
唔該靚姐姐 要有你在才可放相相~~~~~~
KITTY有我地合照啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 10:03 AM 發表

唔該靚姐姐 要有你在才可放相相~~~~~~
唔使唔该。。。只要你找多点靓仔靓女进嚟影相就得
原帖由 真爱难求 於 2008-11-13 10:04 AM 發表
KITTY有我地合照啦
乜你咁快就有生意嘅?
原帖由 真爱难求 於 2008-11-13 10:06 AM 發表

唔使唔该。。。只要你找多点靓仔靓女进嚟影相就得
我負責屈D靚女take photo~~~

你負責被D靚仔take photo~~~
靚姐姐~~~ 我要繼續做公司啦~~~