返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
1 k( e- B/ @1 ?( Qtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; d: I) H/ q% U8 o6 g
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~2 o& `6 u- N. X2 w# f
msn:jasonlaw19880215@hotmail.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。
5 r5 ~0 N( _4 Z: wtvb now,tvbnow,bttvb阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wo
. w6 w, `' J! D/ J% pplaylord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
, I: x# u" Y1 k阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-11-26 01:31 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 d, i, e0 s* B$ v2 l- E
8 h, g1 r4 ?6 r1 J8 f; I
人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨
. `! h6 ^. ^: f* D% `0 I- I. V7 r/ I1 B3 |1 U' ~
Welcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!' n) j# S+ L4 {: d
阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨
! d  A9 Y6 v" H+ B* ^  wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' l) s! @+ g! I) bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Welcome  Welcome!tvb now,tvbnow,bttvb- x- c7 {/ ~# x
yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! c. r8 Y  O2 [# L$ o& i
msn:jasonlaw19880215@hotmail.com
) S. y& U% _( y. k2 ?0 Ftvb now,tvbnow,bttvb黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" |% y/ M2 ]: y

* h& L2 T3 j* C+ P4 ^公仔箱論壇係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
- U3 W- B8 ~: M1 m0 t7 d6 f" Z( K  @0 x

: ]1 Y! l' a: P8 s* Qtvb now,tvbnow,bttvb係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
# w$ x6 Q+ z* N4 u3 t; atvb now,tvbnow,bttvb喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d