返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多) Q) X: p! T& r5 G
大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
# O; {3 c8 h2 T" V* h' Z! s$ W( }- X/ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
. y. u5 A4 a8 r3 F" hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。serrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
% e, d) @) F8 N0 J3 h" N: V3 R公仔箱論壇5.39.217.76! z/ J0 Q/ }2 d; r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& m3 _; @& ^5 G1 b8 |; t$ ?" R. O
0 r9 o3 O* x% o% Q& f4 G- G: `
我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯
" ^# o  L; w4 O" s7 D! d9 Jtvb now,tvbnow,bttvb冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM
5.39.217.769 O% o+ f3 s, @" w: j

# r6 q# j" @5 b6 W# t3 Xtvb now,tvbnow,bttvb
6 P/ S% ?8 d7 B$ }) c公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb3 v) [* {5 G- t  J7 v

6 O' U  I# O+ D3 e1 u) ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇tvb now,tvbnow,bttvb2 H' H4 |, g6 p- J
hyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
3 Z$ ]8 x% X" i5.39.217.76
  C7 ~+ Y; w# n' f4 J# d8 j5.39.217.76
. T2 v, C9 U  \3 m两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了
9 i; ?5 d) Z9 f) Jyunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
! h6 l$ h0 _5 e4 y2 d1 t
* x" P: q6 r! G, l5 }) i# `7 ^3 j
- V/ x' [5 r( c. M, J' i
計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
/ w3 D! F6 d; T公仔箱論壇後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# R: L1 R3 o1 A$ T; S

6 A6 F1 C3 u" u# K0 l0 e6 u* dtvb now,tvbnow,bttvb
* z: y* @, O  YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧