返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
6 x  g- `! Q: j! [+ T/ ?& Atvb now,tvbnow,bttvb29348006 O* D& Y/ J: I- {  w. {5 k$ ]
丁一元机會大啩啲。
, b# e7 U2 G; ?! `' \+ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
/ o( B, X  B2 E. c+ k9 c5.39.217.76$ x' z% C9 M" E& \6 r+ Z! M
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
5 m, K  T1 B4 ~2 ?tvb now,tvbnow,bttvb
& m$ a1 Q" e3 R" @7 U0 f' N; H  C5.39.217.76乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
) v" x1 K! D# C+ Ntvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
0 |' M, Y) V+ l5 K1 e陳生個主角好似重要啲啲....& e1 r/ c  h, r# R* a1 X  ]
+ E8 o9 l2 u, F$ s6 `
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
3 b( I  i+ D& u! A9 G. jEr......Er.....5.39.217.769 e7 [; f3 d) g: g
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
# J- v7 x/ x9 W  |1 L3 y6 Rtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

+ ?+ @4 J! w! R& B1 O# {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳生個主角好似重要啲啲....tvb now,tvbnow,bttvb" g. P, d7 v; [( o/ l/ {0 R+ ]% u

- S. \2 ~+ u; C# X公仔箱論壇我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。5.39.217.76% O, P9 L4 `  ?$ W
Er......Er.....tvb now,tvbnow,bttvb; i: g+ y- E6 D( ~
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?( Z1 H6 q! e* h: h: R
2935583 ...
! Z, g  @2 j- v% K; T% S5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
. F( C; C8 n% G3 Ttvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb4 G7 q* m6 H5 s! {, X
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..2 o) G: P' R+ a8 G& u) ?6 x
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
5 N1 D7 _) J! |  V+ {2 q- HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
7 M' c; w4 k. l) h5.39.217.76嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....5.39.217.768 ~7 I( ?$ M1 N1 f' U, t$ _( R* l
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
( x+ A, H8 z" J$ H2 u0 t8 ^4 g: e* A! D吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
* ~! H6 e" p& }. B. ~& {5.39.217.76黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
% D2 M& N$ U1 j6 H0 y+ p  Atvb now,tvbnow,bttvb- i  F$ ?' K- M% E, P. Y
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
tvb now,tvbnow,bttvb, M) H" h( B0 g" D6 I1 s# q
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
% \% `1 U  `1 Y, P) J5.39.217.76timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
9 C3 B! a! ^; U- P+ ?6 d# btvb now,tvbnow,bttvb999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
) i5 E& t% o) d
% J6 @5 ?5 M. `* o# z+ q! k8 C  L( Y各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
- w; j- S5 X; Q講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...公仔箱論壇$ ^& ~: s; z; E* z
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
- I5 G# U9 G( n: q, z
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
$ {: j, r9 u- b( a唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
5.39.217.76( y$ D/ F+ q' S: q7 q, |
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
2 t+ ?# l; @0 ~9 B6 \9 q  ^tvb now,tvbnow,bttvb唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。+ F0 A  U- ]" I: n: y  j" Q
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
3 t9 X% [1 O+ f1 R. h( k1 ?5.39.217.765.39.217.769 i  K3 K' h( E( x* Z
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
- f2 f+ i6 b4 o9 }% I5.39.217.76
8 y9 O9 i9 Y1 F8 e3 z& M1 @/ k咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲' m( @2 y  H; |, p. }6 `
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
公仔箱論壇& s+ o* N/ o; T) x8 S. O: m4 d
細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。公仔箱論壇5 Q9 x7 v% P  X, M4 F* L! D' `! w
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶5.39.217.766 D  N1 I/ a, \+ ?3 o
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" I; c4 l8 y& l2 r' ?, E- h
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.