返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色
, G( z7 Z0 C1 D  n0 J. zckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
! e3 V4 V* {. F+ m9 U0 K) J公仔箱論壇3 v; A3 l& F$ ~  K) p
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
2 [( R8 o6 H) a' H7 r) PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
+ Y' g% W5 Z  |8 i* ~1 U

k( I! Z* \4 W2 r7 _/ n( l0 Q公仔箱論壇 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
7 Z4 G# N; `- R1 O, k: jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咸色一只猪扒系你既不幸 XD"tvb now,tvbnow,bttvb$ S' d; P$ }# q) d
howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
. N2 E( J% Y: n4 t: V; Gtvb now,tvbnow,bttvbckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
公仔箱論壇1 g/ b. r6 z* T2 x$ ~$ |
yupe...tvb now,tvbnow,bttvb* [1 [! ?, O! l( ^- x9 B# [
zzzZ ... 仲读紧.....
公仔箱論壇7 d. W' o1 ~9 b
yupe...
8 ~1 ]0 r$ D5 f9 J3 YzzzZ ... 仲读紧.....( p2 Y" {! V2 z+ W; f, i
howgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
# L. R$ m3 l+ I) n& C" O7 P0 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
5.39.217.76( H9 Y$ U. p) h* e5 j3 U4 o4 g& Y. z

) @/ I0 y$ M" ?- K' x& fUTAR ~ kampar branch tvb now,tvbnow,bttvb) b5 O* x. E, u# y5 X
本身系kL人  =]
好令女呀…
+ r! F7 G/ h  s5 K' G5.39.217.76哈哈!!
# r4 @8 w" g# H  G# q# I( w

" d( o4 `6 W3 N# e6 F' M+ }0 _tvb now,tvbnow,bttvbUTAR ~ kampar branch
  {5 K8 W5 q+ ^% d6 n) bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本身系kL人  =]
* p: v  N  b: A公仔箱論壇howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
2 K1 ^0 j: K* dckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
$ ]: Z( c' G/ D" V3 S2 Q4 O+ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。系呀 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 {/ m6 C) I9 z. P# Q
得kampar 有offer 我呢个 course....
5 Q+ ^- J! x- k* e& I: i) @$ o) x+ v公仔箱論壇banking and finance .... % S- ?# c1 w, Q& s+ @
听日有测验.... zzZ ...
tvb now,tvbnow,bttvb2 F7 j) g. z0 R+ I' A& ^3 A5 Y/ c
系呀 =]公仔箱論壇3 {5 E* c# V1 |/ C3 ~
得kampar 有offer 我呢个 course....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  @* _3 h" Y: D: j5 C  ~
banking and finance ....
2 ?: h; t; K# @9 B5 E' jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。听日有测验.... zzZ ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Y8 B* _5 ~* D* i9 m- N
howgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KL6 t$ l0 y% N2 n  o
Nice to meet a Malaysia fren too , hehe