返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...2 f3 i* v0 m7 Q* c  V
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...& @( p: t& l% e' y0 ]
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
# ^# W" d& i/ L" c$ h8 o所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- o, b: }( _! `. m+ K# H
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
: ]/ q; k$ d6 m+ r9 rtvb now,tvbnow,bttvb唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 ) q1 B7 y9 A8 S$ l' ]$ U8 G" l
$ O2 x6 F. }& J. T; u8 C' @( [
9 ^: s& L% y- ^1 q5.39.217.76fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! }( o+ D9 R  y
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
( d8 _' V: P( d3 C0 _. B- ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
3 }) E( P+ _% L* W% V" P( ?4 r公仔箱論壇雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
- @% O$ }8 J) K
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位9 Q- Y/ |2 J3 ?/ `! h; N
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
$ [) b- B/ h2 ~0 D) a不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過2 k2 }9 ^7 |* V! K& j* }$ R
搞到我都想試下
6 Z. ], F5 ]7 r5 J/ I$ k$ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位/ X, s; s# i* X! p. r  ~0 Y. B
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質公仔箱論壇0 j2 `" ?1 A3 f- `
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....% f& D8 A* u5 X6 ?9 H9 u6 w
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
( c# Q, w! G2 l/ E; mfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# N! @; H8 i/ L: d1 W+ C
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過5.39.217.76" m, `' z! E5 [1 g. M
搞到我都想試下/ r" Y- c4 M, Y' E- T
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
. Y, S. |" ?4 h: g( o/ O8 @3 Qtvb now,tvbnow,bttvb蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
" G7 r& x3 E' w3 X  {
lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Y0 o" K  O& T' [: u% P
因為我都有試過