返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色5.39.217.76' G% q' o1 x( ^& O
ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
公仔箱論壇& e. R9 H) V/ h+ j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, j/ u( c0 ^% J7 B7 h
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??3 L4 d9 c; n; R) e, W
咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
: q, n- y$ b: `& I4 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) |, l, d8 _" B  w5 G5 b
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
6 n$ t/ B* Z( c4 \5.39.217.76咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
& `$ g+ o+ x2 X$ L; \% ptvb now,tvbnow,bttvbhowgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
4 x. R; y, S# j( x- s9 a* P1 U0 Ickw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
+ P8 E4 [% L; |6 ]公仔箱論壇yupe...5.39.217.76: A3 g7 v) H+ Y; a4 ^" a! L% S
zzzZ ... 仲读紧.....
" k5 `) \$ |& `6 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yupe...
3 X; k9 \9 M$ e( Htvb now,tvbnow,bttvbzzzZ ... 仲读紧.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Q" ?9 f# `, M7 \: @) E! I$ X+ o/ L% a
howgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
' J) {8 W/ ?- A9 w  o6 e4 xtvb now,tvbnow,bttvbckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
5.39.217.763 T0 ~- E+ X) I5 r6 M

; U# v+ K2 ~7 O3 l5 T. ^4 _. O7 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UTAR ~ kampar branch tvb now,tvbnow,bttvb3 T# A9 ~6 C" q1 Y. b
本身系kL人  =]
好令女呀…
1 m$ b, u. g. `3 H% [1 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈!!
. e8 V4 Z+ u* Vtvb now,tvbnow,bttvb& `2 c0 m8 A9 e1 U) D' Y# S
UTAR ~ kampar branch * d, Q) {5 b6 J0 I- P2 L+ a
本身系kL人  =]9 d$ K) L( k; C6 y
howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈5.39.217.76, y& p3 Z/ u6 O* {$ C" x
ckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
  O  k  X: g7 G9 e5 b+ Q8 T$ `tvb now,tvbnow,bttvb系呀 =]
7 _6 ]' ~5 a7 T/ C得kampar 有offer 我呢个 course....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) n/ M9 |5 s8 ^) ^$ Y
banking and finance ....
* X& e7 ]( D2 ?* k公仔箱論壇听日有测验.... zzZ ...
; B% |5 c0 d% M, y4 D系呀 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 N7 i) j) j! N: c. L
得kampar 有offer 我呢个 course....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: O% @8 u9 }" k3 s0 S* x
banking and finance .... ; `* V  t# {+ F$ e9 x8 X3 ^
听日有测验.... zzZ ...
1 K6 @% a/ w) W) K" L& Uhowgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KL
* X7 P3 }: U9 \Nice to meet a Malaysia fren too , hehe