返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...公仔箱論壇" y" n4 y: _5 b$ k6 U
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...
! _" ]+ V; T/ N0 K! b# `tvb now,tvbnow,bttvb但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...6 P! }5 e, ?( O  b! n
所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
& u1 e% g3 b, `. X6 U公仔箱論壇因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
7 i" G0 j. ]  O/ N) d1 v: C公仔箱論壇唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
. t) }6 v' Z, v: q5 V9 A5.39.217.76
( \5 [: v( l0 z3 s' e7 K- ~tvb now,tvbnow,bttvb
未試過 咁樣催桃花有用咩?9 G8 l+ a4 x% k' G  ?
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
' a! A5 u, r$ z$ Vtvb now,tvbnow,bttvb 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
: I* E8 I( g/ ?% |* o
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ C. V# H0 e, ?5 G. b
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
. D9 D1 |% [! r% V5.39.217.76因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
7 |- I: y! P2 }樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
6 v3 \; _* _4 [0 H7 e; A  v) Mtvb now,tvbnow,bttvb不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過tvb now,tvbnow,bttvb2 t7 W0 B, |* s+ @% O
搞到我都想試下
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' E/ [+ |4 _' j% _8 H
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
; P% {2 g9 d4 q樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質5.39.217.76  g- R2 W* F8 F3 h5 O4 D" h
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....公仔箱論壇: C: g- b3 T1 |% r) d# h! j$ C
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?
# n1 Q9 `- v% \7 r# z+ T# M公仔箱論壇fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
3 L& n# B' \8 n# S1 I) c緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
8 q8 c5 ~* s& b! z2 d! sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。搞到我都想試下
- I5 q9 s- t' ~0 T5 s( p  x( NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣5.39.217.76  y% o0 \4 i4 W3 e# X
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. q0 ^8 E! E% h& x
lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架公仔箱論壇: B3 o" E2 T$ E
因為我都有試過